Jump to content
Nytro

Unitate automata de backup

Recommended Posts

Unitate automata de backup

de Ionut Mares | 11 mai 2009

Compania canadiana Storage Appliance a anuntat recent lansarea pe piata a doua device-uri: Clickfree DVD Transformer si Click Traveler - unitati back-up pentru notebook.

clickfree-traveler-and-dvd-transformer-backup-device.jpg

Click Traveler (imagine) este de dimensiunea unei carti de credit si integreaza un hard drive de 16Gb, 32Gb sau 64GB. O data conectat la PC sau Notebook, Traveler-ul va face automat o copie de siguranta (backup) a fisierelor foarte importante.

Clickfree DVD Transformer este un mic device flash de backup care o data conectat la PC va cauta toate fisierele importante de pe computer. Dupa finalizarea cautarii, DVD Transformer-ul va porni automat DVDRW sau CDRW de pe PC ori NB si va incepe scrierea lor pe un disc (sau pe mai multe discuri)

Printre fisierele cautate in vederea realizarii de back-up se numara: fisierele world, excel, powerpoint, email-urile, contactele din address book, pozele, imaginile video, muzica sau chiar link-urile web din favorites memorate de broweserul de internet.

Daca backup-ul se face automat prin conectarea device-ului la notebook sau pc, la fel de simplu se realizarea si operatiunea de restore – doar conectati device-ul iar Traveler-ul va copia inapoi fisierele exact in directoarele sau partitiile de pe HDD in care se gaseau initial.

Clickfree Traveler va avea un pret cuprins intre 80$ si 250$ (in functie de capacitatea de stocare) iar DVD Transformer-ul 40$.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...