SEVY Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Hai salut oameni buni...sunt un user mai vechi cu niste posturi pe aici pe colo dar nu am apucat sa ma prezint ...nick:SEVYCunostinte : php,niste html,javascript si cam atat...Cautam niste e-books cu c++ si mi`am adus aminte de site`u asta si ca sa vezi...nu merge daca intru simplu...adica imi da timeout...asa ca am incercat cu un proxy...si surpriza ... it works...dar nu stiu dc nu merge daca intru simplu ... RDS/Constanta niste raspunsuri pt ultima intrebare ... Quote
SEVY Posted May 28, 2009 Author Report Posted May 28, 2009 adica o sa trebuiasca sa intru cu proxy aici de acum incolo? urat Quote
loki Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 (edited) probabil nu a ajuns fiberlink la usa ta (nu e blocat, ci nu e introdus metropolitanul - modemurile catv nu suporta vitezele mari). Cand o sa treci pe pppoe o sa iti mearga fara proxy. Edited May 28, 2009 by loki Quote
SEVY Posted May 28, 2009 Author Report Posted May 28, 2009 asta e ... stau la casa si aici nu e fibra...sucks Quote
loki Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 asta e ... stau la casa si aici nu e fibra...sucks zi mersi ca ai net! in alte locuri mai sarace ca la noi baza e modem vodafone de 56k parca (instalarea RDS pe la case costa cat abonamentul pe un an). Si asta la case de doctori, avocati... Quote
SEVY Posted May 30, 2009 Author Report Posted May 30, 2009 ah...instalarea e gratuita la rds...si eu stau in constanta... Quote
Fitty Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 @lokipaki : rds cauta sa scoata bani si din piatra seaca Quote