Ciry Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Un mic proiect , cereri online e simplu te inregistrezi si postezi cererea ta ( audio , video etc ) e bazat pe platforma wordpress mai e de munca mult la el dar cand termin sesiune o sa ma apuc www.e-request.info Quote
Ciry Posted May 28, 2009 Author Report Posted May 28, 2009 stiu dar cel mai important e ca ti-am vizitat vlog`ul Quote
Fitty Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Brother. Peace.Intereanta ideea cu request-urile. Un sfat : fa totul English. Legat de coding&design, n-am ce zice, in afara de link-ul de sus pentru inregistrare, care duce spre http://localhost/..... . Quote
Ciry Posted May 29, 2009 Author Report Posted May 29, 2009 am modificat mersi ca mi-ai spus , am instalat intai pe local si nu am modificat si buna ideea cu english Quote
Fitty Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 cu placere. apropo, sa stii ca si google te indexeaza mai bine si impactul este mai mare daca ai blog intr-o limba vorbita de multi Quote