Fitty Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Am schimbat hosting-ul, s-au updatat ns...dar tot nu merge pe unele ISP-uriData trecuta in 12 ore a fost functionabil pe toate ISP, acum nici dupa 36 de ore nu merge pe toate. Ce plm? Quote
Fitty Posted May 31, 2009 Author Report Posted May 31, 2009 mersi black...sunt asa agitat pentru ca asa am patit cu alt domeniu...6 luni l-am avut activ si nu a mers pe clicknet. 6 luni! Quote
black_death_c4t Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 mersi black...sunt asa agitat pentru ca asa am patit cu alt domeniu...6 luni l-am avut activ si nu a mers pe clicknet. 6 luni!pai si de ce nu ai sunat la ei sa vezi care e problema , doar platesti pentru net daca de pe alt isp merge si de pe clicknet nu , e vina lor cel mai probabil. Quote
Cheater Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Mai e si alta chestie, e posibil sa se fi facut updateul, dar, sa nu se fi facut updateul in serverele dns ale providerului tau, sau, sa fi facut windowsul cache la ns si nu a mai verificat, cel putin inca daca exista actualizari. Asa ca recomand sa stergi temporalele browserului si sa dai un reparer la conexiune, pentru a se sterge cacheul ns al windowsului.Daca nu merge foloseste alte dns-uri, cele de la vodafone mi se par cele mai rapide si cu timpul de actualizare mic, 193.230.161.3/4 . Din cate stiu tld-ul face actualizarea aproape instantaneu, sau nu dureaza mai mult de 2-4h, numai dns-urile providerulor verifica mai lent daca exista actualizari. Bafta! Quote
Cheater Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Sa inteleg ca s-a rezolvat, ma bucur si bafta multa! Quote