paxnWo Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 am un domeniu .ro pt localhost. aici imi testez shellurile, scripturile, site-uri etc. nu accesez niciodata adresamea.ro/index.php , doar directoarele ( sunt 89 de directoare ). din greseala intru pe index si ce vad ? Cyberabrek Tim HACKED !!! !!turci sclavi si iritati -.-' Quote
maryus02 Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 )) asta e tarepai cum or fi reusit, ai avut ceva fisiere pe server ? Quote
Cheater Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Poate oi fi testat un shell care trimite adresa unde e instalat celui care l-a facut, si baietii nu au ezitat sa dea deface......Sau greseli de securitate ale serverului....implicit lucruri gazduite de u/alte siteuri vulnerabile dp acelasi server...Stai linistit si eu m-am fript odata...si deatunci sunt maniac in securitate . Quote
paxnWo Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 ma doare in pula ca au dat deface la o pagina blank, nici macar nu am stiut pana acum 3 ore, am accesat accidental. asta e un local prafuit, e plin de shellurile mele, am postat doar ca astia dau deface la orice prind, in cazul asta, nimic. Quote
loki Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 sigur nu ai avut vreun worm dinala care se ataseaza in fisiere index sau htm la intamplare? In fine, ala stiu ca isi baga un iframe ca sa fie si "folositor". Quote