Jump to content
Nytro

Microsoft va lansa Windows 7 in limba romana pe 31 octombr

Recommended Posts

UPDATE: Microsoft va lansa Windows 7 in limba romana pe 31 octombrie

de Catalin Calciu | 26 iunie 2009

Varianta romaneasca a noului sistem de operare al Microsoft - Windows 7 - va fi lansata in 31 octombrie, la noua zile de la intrarea pe piata a versiunii in engleza, au spus pentru Hotnews.ro reprezentantii companiei. In Romania, pretul estimat al licentei Windows 7 va fi in perioada de promotie, care va dura pana la 31 decembrie 2009, de 119,99 euro pentru versiunea Home Premium (discount de aproximativ 110 euro fata de pretul curent de Windows Vista Home Premium).

windows-7-1-l.jpg

Compania a anuntat joi datele de lansare ale Windows 7 pentru mai multe tari, iar SUA, Canada si Japonia sunt primele unde sistemul se va vinde, incepand de vineri. In 15 iulie Windows 7 va patrunde pe alte trei piete: Franta, Germania si Marea Britanie, dar trebuie mentionat ca in UE browserul Internet Explorer nu va mai fi inclus in pachet.

Pana pe 22 octombrie, data de lansare pe plan mondial, vor fi gata versiuni in 14 limbi: engleza, spaniola, japoneza, germana, franceza, italiana, olandeza, rusa, poloneza, portugheza, coreeana, si chineza (trei versiuni).

Pe 31 octombrie, Windows 7 va fi disponibil in inca 21 de limbi, printre care bulgara, ucraineana, thailandeza, croata, greaca, turca si evident romana.

Fara discount, o licenta Windows 7 in SUA va costa pentru clientii care au deja Vista sau XP 119,99 dolari pentru versiunea Home Premium, 199,99 dolari pentru versiunea professional si 219,99 dolari pentru varianta

Ultimate.

Pentru clientii complet noi preturile celor trei variante sunt 199,99 dolari, 299,99 dolari si 319,99 dolari. Compania ofera un discount pentru cei care trec de XP sau Vista la Windows 7 pana la 11 iulie in SUA, ei putand cumpara versiunea Windows Home Premium la 49,99 dolari.

In Romania, Windows 7 va avea un pret de promotie de 119,99 euro pentru versiunea Home Premium

Oficialii Microsoft Romania au precizat pentru HotNews.ro ca "Window 7 Upgrade Option ofera oricarui cumparator care achizitioneaza un PC cu sistem de operare Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business sau Windows Vista Ultimate, de la un partener OEM sau retail participant in programul de upgrade, posibilitatea sa faca upgrade la Windows 7 fara niciun cost aditional. Acesta este un program global si va fi valabil pana la 31 Ianuarie 2010".

windows_7.jpg

La prima vedere se observa preturi comparabile cu ale actualului Windows Vista, insa exista preturi speciale pentru cei care doresc doar un upgrade de la Windows XP sau Vista, astfel, vor trebui sa plateasca 119.99 dolari pentru Windows 7 Home Premium, 199.99 dolari pentru Professional si 219.99 de dolari pentru Ultimate.

Sursa: Vlad Barza / Hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...