n3curatu87 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 frate studiaza competitia vezi cauta sa te optimizezi pentru 1 singur cuvant plm din start iti zic ca nu ai cum sa cresti pe prima pagina in google pt muzica filme jocuri iti zic prieteneste scoate naibii php nuke e varza parerea mea baga un wordpress e mult mai bun ca seo.Daca esti interesat dami un pm si iti dau mai multe detalii te invata niste "smecherii" de baza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whistler Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 la cata romana cunosti si tu ...si 80 mi se par multi -> "Cum Sa creezi o mapa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3y Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 posteaza si tu in diverse site-uri ..(la comentarii,ce vrei tu..).Codul: <script>window.location = "http://4energy-team.com"</script>Si poate ai si tu noroc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 nu merge scriptul acela pe toate siteurile ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Am auzit incurajari de spam si ceva de pop-ups sau nu stiu. Uite, eu nu ma pricep bine la astea. Mai exact deloc. Dar am un blog de un an si ceva, iar din experienta iti spun ca oricare ar fi tema site-ului tau modalitatea cea mai simpla sa il faci cunoscut este sa muncesti la el, sa arate rezonabil, sa ai continut de calitate, sa ai grija cum scrii si sa ai vointa si rabdare. Am strans 30.000 la mine, si am avut zile cu peste 1000... uite asa cu manutele astea doua. Eu zic ca nu e imposibil, trebuie doar sa te ocupi de el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...