Zeitgeist Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Am castigat o sapca la MagicFM. faza ii ca nu m-au sunat sa le dau detaliile ca sa mi-o trimita. pentru asta am fost umpic revoltat si acum pot face ravagii pe site. Intrebarea mea este.. sa mai astept 1 zi sau sa imi pun mintea cu ei?ps: am sunat la ei si degeaba.. imi tot raspundea o tipa care zicea : colega mea nu e momentan va va suna ea. si m-a tot sunat... a... da... site-ul e www.magicfm.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 no comment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Eu zic sa faci moarte de om pentru sapca aceea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Lasa-i si tu vreo saptamana. Daca e sapca sigur ti-o da ca o personalizeaza = material publicitar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Eu zic sa faci moarte de om pentru sapca aceea.mi-a placut @ tipu cu nume germanez: stai ma lin , chiar mori pentru o sapca de 15 lei ? ... daca dadeau aia sepci Nike , Adidas intelegeam , e 70 lei unaTrist..Foarte trist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Dude e doar o sapca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Poate e o sapca din al saselea razboi mondial.Se spune ca urmatorul razboi mondial va fi asa de mega-super-marfa incat v-a trece peste trei, patru si cinci.Nu se stie nici o data ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeitgeist Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 Si daca se intampla sa fie aceasi poveste si la excursia de doua persoane din Grecia? oricum nu e vorba de sapca.. ii vorba de prosteala pe care le-o da la oameni. nu stau eu in sapca aia ii vorba de omenie aici.. cred ca ii mai las o perioada si apoi ii fac putin de cacat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 "Nike , Adidas intelegeam"Bineinteles, singurele firme care au ajuns si in piata Suceava. RBK, Eckoooo rullz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...