Guest Nemessis Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 http://urlz.ro/433215 (min. 18:00-21:15)Am cautat dupa lyrics si nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nu stiu cum se numeste dar o poti descarca de aici : http://urlz.ro/827055 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Merci. Care afla numele melodiei/trupei ii dau o bere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Cu placere. Stii...daca tot am intrat in vorba, ma gandeam daca poti sa ma ajuti cu ceva. Uite ca sa fiu mai inteles, sunt un tip care e oarecum pasionat si de hacking, ca la urma urmei tot majoritatea ramanem crackeri, toti vrem sa spargem nu-stiu-ce. Am o mica idee care e cam asa : un indivit trimite un mail la o persoana (aceasta fiind victima desigur); scopul pentru care trimite cel mail este sa ii "fure" parola, eventual mailurile sau chiar sa ii deschida anumite porturi, pentru ai accesa computerul. Din cate am citit eu, ar fi ceva cu Cokie Graber sau ceva de genu' (recunosc nu m-am documentat chiar atat de mult) de aceea iti cer acest ajutor daca se poate.Multumesc si te astept cu un raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 1 Esti OFF-topic2 Daca nu te-ai documentat destul atunci cauta ( nu renunta dupa 1 ora 2 ci dupa 1 saptamana sau 2 )3 Prin cookie grabber nu furi parola de la yahoo ci furi cookieurile si le folosesti pentru a te loga pe contul lui fara parola 4 Cauta si invata despre XSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ok, sorry pentru off topic, da' nu m-am putut abtine. Stiu ca Neme e destul de bun si am zis ca asa pot lua legatura cu dansul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Piesa se nume?te "Roll up, roll up" ?i o po?i g?si pe compila?ia Hip Hop Mh10. Gracenote: Album > Music House International - Hip Hop Mh10Versurile aici:mmg music Edited August 7, 2009 by wvw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Merci v1c raman dator. M-am chinuit cateva zile sa dau de melodia asta si vad ca e greu de gasit chiar si la download.@cla1992 - absolut tot ce iti trebuie e deja explicat foarte amanuntit pe forum. Fara un xss in Yahoo oricum nu vei putea face absolut nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Daca mai sunteti pusi in situatii din astea puteti folosi TrackID, este o aplicatie care o am pe telefon, inregistreaza o parte din melodie si o gaseste pe internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...