Jump to content

curiosul

Active Members
 • Posts

  990
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

curiosul last won the day on May 11 2014

curiosul had the most liked content!

Reputation

71 Excellent

About curiosul

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

2055 profile views
 1. https://www.cloudflare.com/ssl/ $0 For personal websites, blogs, and anyone who wants to explore Cloudflare.
 2. Later edit: 10 Bucati spre Iasi.
 3. Cateva din favoritele mele: Categorie usoara: 1. Intr-o competitie oarecare cu n candidati, ce pozitie vei avea daca il intreci pe ultimul? 2. Doua mame si doua fiice merg la restaurant. Se aseaza la o masa de trei persoane si fiecare are propriul loc. Cum explici? 3. Care a fost cel mai inalt varf inainte de descoperirea Everestului? 4. Unde pozitionezi o casa ca aceasta sa fie cu toate fetele spre sud? 5. Care este rezultatul ecuatiei: (x-a)*(x-*(x-c)*...*(x-z)=??? 6. Un politist vede un sofer de camion beat mergand in sensul opus al unei strazi cu sens unic si totusi nu il opreste. De ce? Categorie medie: 1. Care a fost primul, oul sau gaina? 2. Doua fete s-au nascut in aceeasi zi, luna, an, au aceeasi mama si totusi nu sunt gemene. Cum explici? 3. Cum poate un copil sa cada dintr-un bloc cu 20 de etaje pe ciment si totusi sa supravietuiasca? 4. Care este acea inventie magica, care ne permite si astazi sa vedem prin pereti? 5. Care este singurul intrument dintr-o orchestra care nu se bazeaza pe vant, corzi sau percutie?
 4. Mai mergeti careva din Iasi? Poate ne adunam mai multi... PS: Pentru cine este interesat, baietii de la blue air au bilete de avion pe ruta Iasi-Bucuresti cu 89.99 RON si la intoarcere cu 128.99.
 5. IDE-ul iti genereaza automat acele eventuri de care ai tu nevoie. In visual studio urmeaza pasii: 1. Click pe butonul respectiv. 2. Mergi la categoria events (fulgerul) 3. Dublu click pe MouseMove si MouseLeave, si te va redirectiona spre blocul in care bagi cod pentru fiecare. In MouseMove setezi o culoare si respectiv in MouseLeave cealalta. Succes.
 6. Nici nu e nevoie de brouteforce. E suficient sa stim ca un user are o parola formata din 5 cifre. Daca mai aflam si data nasterii si/sau alte numere semnificative din viata lui restul e can-can.
 7. curiosul

  Cumpar PM

  Bump. Daca mai are cineva PM, PM me
 8. Cunoaste careva servicii de cazare la preturi acceptabile in apropiere de eveniment?
 9. Niste baieti destepti au facut asta: https://www.abine.com/maskme/ In felul asta afli exact de unde vine spam-ul si ii poti arde pe baieti sa nu mai vanda adresele de email.
 10. Ai putea sa iei in calcul si Maltego.
 11. Parola gen "george" sau "blender" la google? Naaa. O minte "criminala" ar proceda in felul urmator: faci rost de o lista cu adresa de gmail valide, le adaugi in coade niste parole random si faci putina propaganda pe site-urile mari de stiri. In continuare te vor pune sa intri pe un site de genul https://isleaked.com/en.php ca sa-ti verifici adresa de email daca a fost compromisa dar de fapt tie in acel moment iti ia adresa de email si o baga in liste de spam.
 12. Limita fiind de 2GB/Zi/MAC? ARP Scan (Mai multe zile la rand ca sa prinzi cam toate MAC-urile valide) >> Faci o baza de date cu toate MAC-urile active in retea >> Schimbi MAC-ul la fiecare GB de trafic. PS: MAC-ul pe care-l folosesti nu trebuie sa mai fie folosit. Pentru a elimina sansele sa apara conflict intre 2 MAC-uri identice in retea: ARP Scan si vezi ce MAC-uri sunt active in acel moment si le compari cu cele din baza de date. Care figureaza doar in baza de date si nu in ARP Scan sunt "folosibile".
 13. E foarte buna ideea. Problema este ca de multe ori uit sa ma uit pe site. Deci, ce propun eu: O aplicatie Android & iOS care sa-mi dea o notificare de fiecare data cand apare o curiozitate (sau ceva de genul: "curiozitatea zilei"). Pe blog daca le citesc pe toate 20 deodata nu o sa le pot retine pe toate si e pacat... . PS: Este o sugestie care nu se adreseaza in special tie
 14. curiosul

  Cumpar PM

  Cine are PerfectMoney si vrea PayPal sau altele PM please.
×
×
 • Create New...