Jump to content

curiosul

Active Members
  • Posts

    990
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by curiosul

  1. https://www.cloudflare.com/ssl/ $0 For personal websites, blogs, and anyone who wants to explore Cloudflare.
  2. Later edit: 10 Bucati spre Iasi.
  3. Cateva din favoritele mele: Categorie usoara: 1. Intr-o competitie oarecare cu n candidati, ce pozitie vei avea daca il intreci pe ultimul? 2. Doua mame si doua fiice merg la restaurant. Se aseaza la o masa de trei persoane si fiecare are propriul loc. Cum explici? 3. Care a fost cel mai inalt varf inainte de descoperirea Everestului? 4. Unde pozitionezi o casa ca aceasta sa fie cu toate fetele spre sud? 5. Care este rezultatul ecuatiei: (x-a)*(x-*(x-c)*...*(x-z)=??? 6. Un politist vede un sofer de camion beat mergand in sensul opus al unei strazi cu sens unic si totusi nu il opreste. De ce? Categorie medie: 1. Care a fost primul, oul sau gaina? 2. Doua fete s-au nascut in aceeasi zi, luna, an, au aceeasi mama si totusi nu sunt gemene. Cum explici? 3. Cum poate un copil sa cada dintr-un bloc cu 20 de etaje pe ciment si totusi sa supravietuiasca? 4. Care este acea inventie magica, care ne permite si astazi sa vedem prin pereti? 5. Care este singurul intrument dintr-o orchestra care nu se bazeaza pe vant, corzi sau percutie?
  4. Mai mergeti careva din Iasi? Poate ne adunam mai multi... PS: Pentru cine este interesat, baietii de la blue air au bilete de avion pe ruta Iasi-Bucuresti cu 89.99 RON si la intoarcere cu 128.99.
  5. IDE-ul iti genereaza automat acele eventuri de care ai tu nevoie. In visual studio urmeaza pasii: 1. Click pe butonul respectiv. 2. Mergi la categoria events (fulgerul) 3. Dublu click pe MouseMove si MouseLeave, si te va redirectiona spre blocul in care bagi cod pentru fiecare. In MouseMove setezi o culoare si respectiv in MouseLeave cealalta. Succes.
  6. Nici nu e nevoie de brouteforce. E suficient sa stim ca un user are o parola formata din 5 cifre. Daca mai aflam si data nasterii si/sau alte numere semnificative din viata lui restul e can-can.
  7. curiosul

    Cumpar PM

    Bump. Daca mai are cineva PM, PM me
  8. Cunoaste careva servicii de cazare la preturi acceptabile in apropiere de eveniment?
  9. Niste baieti destepti au facut asta: https://www.abine.com/maskme/ In felul asta afli exact de unde vine spam-ul si ii poti arde pe baieti sa nu mai vanda adresele de email.
  10. Ai putea sa iei in calcul si Maltego.
  11. Parola gen "george" sau "blender" la google? Naaa. O minte "criminala" ar proceda in felul urmator: faci rost de o lista cu adresa de gmail valide, le adaugi in coade niste parole random si faci putina propaganda pe site-urile mari de stiri. In continuare te vor pune sa intri pe un site de genul https://isleaked.com/en.php ca sa-ti verifici adresa de email daca a fost compromisa dar de fapt tie in acel moment iti ia adresa de email si o baga in liste de spam.
  12. curiosul

    T

    Limita fiind de 2GB/Zi/MAC? ARP Scan (Mai multe zile la rand ca sa prinzi cam toate MAC-urile valide) >> Faci o baza de date cu toate MAC-urile active in retea >> Schimbi MAC-ul la fiecare GB de trafic. PS: MAC-ul pe care-l folosesti nu trebuie sa mai fie folosit. Pentru a elimina sansele sa apara conflict intre 2 MAC-uri identice in retea: ARP Scan si vezi ce MAC-uri sunt active in acel moment si le compari cu cele din baza de date. Care figureaza doar in baza de date si nu in ARP Scan sunt "folosibile".
  13. E foarte buna ideea. Problema este ca de multe ori uit sa ma uit pe site. Deci, ce propun eu: O aplicatie Android & iOS care sa-mi dea o notificare de fiecare data cand apare o curiozitate (sau ceva de genul: "curiozitatea zilei"). Pe blog daca le citesc pe toate 20 deodata nu o sa le pot retine pe toate si e pacat... . PS: Este o sugestie care nu se adreseaza in special tie
  14. curiosul

    Cumpar PM

    Cine are PerfectMoney si vrea PayPal sau altele PM please.
  15. Sa luam exemplu lui Schindler si Doamne fereste de va fi un razboi sa profitam de el schimband in tara ce nu am reusit pana acuma. Si nu uitati:
  16. Stii, nu prea conteaza tool-urile folosite si iarasi depinde ce intelegi tu prin unelte gratis. Eu spre exemplu daca folosesc un comments poster + backlinks gratis inseamna ca iau flag? Nu, totul depinde de site-urile pe care postez (cu PR-ul lor, continutul, daca mai au altii 10k backlinks pe el si alea alea). Si referitor la: Si da, se intampla chestia asta. Tocmai asta este frumuseatea algoritmului celor de la google, ca este greu >> imposibil sa-i faci reverse. Putem evident intui ca tine cont de backlinks si alea alea. Intentionai cumva sa scrii Nu mi-o lua in lume de rau, dar nu trebuie sa stiu SEO ca sa imi dau seama ca nu stii atatea lucruri despre SEO pe cat vrei sa pretinzi ca stii. Eu sper sa apara proba contrarie cu tuorialele video sa-mi schimb parerea. Cheers.
  17. Nu stiu de ce aruncati cu pietre din cauza ca nu este profitabila afacerea. Toata chestia asta este foarte interesanta ca si procedeu chimic si in acelasi timp pentru cultura voastra este bine de stiut si acest lucru.
  18. Daca vrei sa inveti repede si sa scoti bani mai apoi, iti recomand Java sau C#. Sunt limbaje usoare, documentatie pe internet din plin si sunt cautate de asemenea.
  19. Stii, chestia asta a zis-o si Mihai Eminescu in poezia La steaua in urma cu aproximativ 150 de ani. @staticwater: Multumesc, am editat, am citit-o acum mult timp si credeam ca este din luceafarul.
  20. Am aruncat si eu o privire pe harta sa vad pozitia Crimeei. Are cineva vre-o idee in ce scop poate fi folosita acea regiune si de ce vor rusii sa o acapareze? Pozitie strategica?
  21. O lovitura de stat le-ar prinde bine, pacat insa ca sunt prea indoctrinati conducatorii fortelor de ordine...
  22. Jos palaria -> Marile inventii ale romanilor | Blogul lui Ionu? Trandafirescu
×
×
  • Create New...