Jump to content
Screech

Intalnire RST

Recommended Posts

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>

Cenzurat!! :)  :P

gata, acum iti dai doar seama ca acolo o sa fie si enigma team si vreo 5 masini de gabori.

Posted

:@ :@ :@ dovada ? :@ :@ app...voi sunteti chiar ...ashea...kw3rln ...trebuie facut curat pe forumm...sa nu existe riperi si ..;) cum ar fi gabroi , si alte nebuni cunosc forumuri...mari...care sunt useri de la FBI asta in america..sutn si eu membru pe unu forum din asta fac curat pe ora...

Posted

:D

pai ios tocmai din slatina si cre ca nu pot sa vin acum dar sper ca o sa ne mai intalnim ....oricum o sa fim impreuna in bucuresti cativa ani cat o sa stau la facultate ,,poate mergem mai multi la aceiasi dar pana atunci ..... (sunt intra 10-a) :D

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Fatal1ty")</div>

:D

pai ios tocmai din slatina si cre ca nu pot sa vin acum dar sper ca o sa ne mai intalnim ....oricum o sa fim impreuna in bucuresti cativa ani cat o sa stau la facultate ,,poate mergem mai multi la aceiasi dar pana atunci ..... (sunt intra 10-a) :D

Sau poate nu mergem la facultate :D

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("ENCODED")</div>

bah io vin si ku ala miku :D

Muuaaa ma terra care esti :D , m-ai inebunit cu asta micul al tau... e vreo gluma din aia gen aia lu Caddy? Din alea luate de pe camp? :D

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>

ursuletzu ? sau buceago-mertzu ? :P si Xavier cum adik luate de pe camp...iar ai inceput sa faci deaia ?  :P

Iar gluma asta de peste? :D

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Xavier")</div>

<div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")
Cenzurat!! :)  :P

gata, acum iti dai doar seama ca acolo o sa fie si enigma team si vreo 5 masini de gabori.[/quote:1cb6be792d]

ce ma ce enigma sa vina ca nu mie frica.... sa faca sa vrea dar daca sa atins de vre-1 membru RST il calc pe cap ! :)

Posted

pai da mai ales daca bem ceva... :D apropo de bere sa bem ceva sau plm :D ca azi am bagat 700 de mii in bicicleta :D si imi trebuie inca 300 sa platesc netu =)))))))) cine imi da o bere 2 -3 4-5 ?=))) muhahaha

Posted
:P sa vad daca produc eu :@ moama 1 milion de unde plm ai atatia bani pe tine...iar ai dat in cap :P bah si ti-am zis sa numai dai in cap fara mine in slbz ! plm sa vad cui ii mai cer bani de net :P ma mai bag si eu un pic in ei
Posted

Poze cu frumosi astia :D (eu sunt prea superb si cand sa fac poze s-a stricat telefonul)

image03gk1.jpg

image04ma6.jpg

image05uv0.jpg

image07bj3.jpg

41168e29e8.jpg

(slobozita asta nu a vrut sa ne dea alcool) :D

c30fc0aacf.jpg

59c9565a45.jpg

0b81bc7d72.jpg

05d7b9d6ee.jpg

00fe90be31.jpg

6a004def1a.jpg