Pastilatu' Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 ba da...sunt in editare...pentru cenzurare... :@ Quote
edededi Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 aha dar sper ca sunt tari filmuletzele pentru ca vreau sa vad batai sange nasuri sparte ......... Quote
!_30 Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 fratii lui NOS sunt cei mai tari si NOS in persoana :@ Quote
Screech Posted August 20, 2006 Author Report Posted August 20, 2006 close..Icarius, ai ceva cu topicul asta, cand ai ocazia il inchizi (tot langa rau stateam, stie el de ce ,encoded, aseara nu mi li ma dus, l-ai iutumai p tine... ) Quote
djradu Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 asta e cea mai sexy poza !! cand o prinvesc am o Erectzie de zile mari !=))=)) Quote
Fatal1ty Posted August 20, 2006 Report Posted August 20, 2006 looooooooooooool ))))))))))))))))))))))))))) Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 knd e next meeting ? ...ba da ce iatzi cenzurat ?:D Quote
Screech Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 wrote: knd e next meeting ? ...ba da ce iatzi cenzurat ?:DCa erau urati. jack[c47] nu stim cand o sa fie urmatoarea intanire dar stiu ca inca nu esti de incredere si nu o sa participi la ea. Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 wrote: knd e next meeting ? ...ba da ce iatzi cenzurat ?:DCa erau urati. jack[c47] nu stim cand o sa fie urmatoarea intanire dar stiu ca inca nu esti de incredere si nu o sa participi la ea.LOL :):) am intrebat ...nu am zis k vreau sa particip....da fie ? si ce tre sa fak sa fiu " de inceredere " ? :@ Quote
Screech Posted August 21, 2006 Author Report Posted August 21, 2006 wrote: wrote: knd e next meeting ? ...ba da ce iatzi cenzurat ?:DCa erau urati. jack[c47] nu stim cand o sa fie urmatoarea intanire dar stiu ca inca nu esti de incredere si nu o sa participi la ea.LOL :):) am intrebat ...nu am zis k vreau sa particip....da fie ? si ce tre sa fak sa fiu " de inceredere " ? :@In primu rand, sa mai scoti din smile-urile astea , iar in al doilea... trebuie sa fi activ pe forum si sa faci in asa fel incat sa ne incredem in tine. Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 pai sunt activ pe forum...smilurile le scot si o sa incep sa postez mai mult! Quote
ENCODED Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 wrote: wrote: knd e next meeting ? ...ba da ce iatzi cenzurat ?:DCa erau urati. jack[c47] nu stim cand o sa fie urmatoarea intanire dar stiu ca inca nu esti de incredere si nu o sa participi la ea.LOL :):) am intrebat ...nu am zis k vreau sa particip....da fie ? si ce tre sa fak sa fiu " de inceredere " ? :@In primu rand, sa mai scoti din smile-urile astea , iar in al doilea... trebuie sa fi activ pe forum si sa faci in asa fel incat sa ne incredem in tine. Il cunosk eu , e baiat bun :@ Quote
jackc47 Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 Am si recomandari .... Encoded ba nu mai sta ma pe mess ...! invatza ! Quote
Sad_Dreamer Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 ahh...imi pare rau ca am lipsit...dar nah...cand am venit de la mare...seara mi-a zis spiry ..si nah...a2a zi trebuia...si nu puteam...si acum nici net akasa nu mai am....tre' sa-l bag in 2 weeks ...data viitoare merg si eu Quote
HexString Posted August 21, 2006 Report Posted August 21, 2006 Eu as fi de incredere:)? . Nimeni nu vrea sa organizeze in Oradea o intalnire d`astea Quote
Snapsie Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 bv copii ati facut si poze!si totusi parca va stiu slabiciunile vazandu-va identitatea in spatiu real>> Quote
JoKeR Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Hai facem si in italia o intalnire dasta k pana ajung prin tara... Quote
ENCODED Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 JoKeR a scris:Hai facem si in italia o intalnire dasta k pana ajung prin tara... Da , hai ka vin eu akolo Quote