DECODED Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 1 gb spatiu disk 100 gb trafic lunar email ftp mysql nelimitate panou control cPanelClamAV antivirusAntiDDosla doar 8 euro / anRoReg :: Inregistrare domenii web / reseller domenii / gazduire webOferta limitataActivarea contului la realizarea comenzii!Pentru informatii va rugam sa ne contactati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Metoda de plata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECODED Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Metoda de plata ?paypal sau transfer bancar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 de ce la voi e mai ieftin ca la alti?si daca este promotie cat dureaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Hmm, in ce workstation ai serverul/serverele?Ce banda de extern ai?Cat costa un ip dedicat care s-ar adauga sa zicem la oferta postata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECODED Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Serverele sunt situate in Softlayer !mai exista doar 7 pachete de gazduire promotionale!un ip dedicat costa 3 euro/luna!Se poate la cerere activa si WHMSonic pt server shoutcast pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Acum am vazut:IP Address[B]67.228.243.50[/B]Base Domain[B]softlayer.com[/B]Country[B]United States [img=http://www.yougetsignal.com/img/flags/us.gif][/B]Region[B]TX[/B]City[B]Dallas[/B]Latitude[B]32.7825[/B]Longitude[B]-96.8207[/B]Area Code[B]214[/B]Postal Code[B]75207[/B]Era foarte buna oferta, but... daca nu sunt in ro.....nu ma ajuta cum ar trb in google.Si un mic sfat recomand sa obligi siteurile cu specific adult warez...etc sa isi ia ip dedicat altfel daca sunt pe ip shared cu altele, serioase, le va scadea pe cele serioase semnificativ in google, eu unul asa as face....cred ca intr-un final o sa imi hostez singur unul din siteuri, ca in trecut, pana imi voi permite o gazduire conform nevoilor siteului.PS:mersi pentru raspunsul rapid!Bafta multa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECODED Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Siteurile cu specific adult warez sunt gazduite pe alt server,la acele pachete este obligatoriu addon ip privat!Era foarte buna oferta, but... daca nu sunt in ro.....nu ma ajuta cum ar trb in google.Cum adica nu te ajuta in google? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 La o cautare data din romania au o relevanta mai mare siteurile gazduite in romania (cautare/sortare regionala), apoi altele srise in romana dar gazduite in alte tari.Ca si comparatie din experienta mea e la fel de tras in jos ca si cand ar si gazduit cu un site adult pe acelasi ip.Sper acuma ca nu ti-am facut anti-reclama dar pot spune ca sunt sute de alte reguli pentru un seo bun si multe mai relevante dc asta, astfel consider ca un site prima data trebuie sa fie pus la punct din alte puncte de vedere apoi si asta, deci pentru inceput e bun hostingul tau pentru majoritatea;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 La o cautare data din romania au o relevanta mai mare siteurile gazduite in romania (cautare/sortare regionala), apoi altele srise in romana dar gazduite in alte tari.Ca si comparatie din experienta mea e la fel de tras in jos ca si cand ar si gazduit cu un site adult pe acelasi ip.Asta nu am stiut-o,multumesc pentru informatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...