Jump to content
DECODED

Gazduire PROMO - Oferta lunii august

Recommended Posts

Acum am vazut:

IP Address
[B]67.228.243.50[/B]
Base Domain
[B]softlayer.com[/B]
Country
[B]United States [img=http://www.yougetsignal.com/img/flags/us.gif][/B]
Region
[B]TX[/B]
City
[B]Dallas[/B]
Latitude
[B]32.7825[/B]
Longitude
[B]-96.8207[/B]
Area Code
[B]214[/B]
Postal Code
[B]75207[/B]

Era foarte buna oferta, but... daca nu sunt in ro.....nu ma ajuta cum ar trb in google.:(

Si un mic sfat recomand sa obligi siteurile cu specific adult warez...etc sa isi ia ip dedicat altfel daca sunt pe ip shared cu altele, serioase, le va scadea pe cele serioase semnificativ in google, eu unul asa as face.

...cred ca intr-un final o sa imi hostez singur unul din siteuri, ca in trecut, pana imi voi permite o gazduire conform nevoilor siteului.

PS:mersi pentru raspunsul rapid!

Bafta multa!!!

La o cautare data din romania au o relevanta mai mare siteurile gazduite in romania (cautare/sortare regionala), apoi altele srise in romana dar gazduite in alte tari.

Ca si comparatie din experienta mea e la fel de tras in jos ca si cand ar si gazduit cu un site adult pe acelasi ip.

Sper acuma ca nu ti-am facut anti-reclama dar pot spune ca sunt sute de alte reguli pentru un seo bun si multe mai relevante dc asta, astfel consider ca un site prima data trebuie sa fie pus la punct din alte puncte de vedere apoi si asta, deci pentru inceput e bun hostingul tau pentru majoritatea;).

La o cautare data din romania au o relevanta mai mare siteurile gazduite in romania (cautare/sortare regionala), apoi altele srise in romana dar gazduite in alte tari.

Ca si comparatie din experienta mea e la fel de tras in jos ca si cand ar si gazduit cu un site adult pe acelasi ip.

Asta nu am stiut-o,multumesc pentru informatie :)