adisaan Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Am nevoie de ceva sfaturi ca sa cresc o comunitate.Daca aveti timp sa va aruncati un ochi pe site si sa imi spuneati ce as putea sa fac sa ies putin din anonimat.Rutina mea zilnica pentru a acapara putin trafic: Il inscriu zilnic in 10-15 de directoareMa bag in seama pe siteurile de socializarePun intrebari (ca raspunsuri nu prea am) prin diverse forumuri, cam ce fac aici citesc mult ... muuultDaca aveti si voi vreo idee legata de grafica sau ... zice-ti si voi cum se prezinta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 cetateanu turmentat zice : o porcarie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 ca sa vina lumea la tine trebuie sa oferi ceva interesant, ori continut actualizat zilnic si interesant, ori altceva care sa fie de interes si sa atraga vizitatori... altfel orice ai face nu ai sanse de reusita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisaan Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 cetateanu turmentat zice : o porcarie ce bine era daca si argumentai, stiu si eu ca nu e mare lucru de aia cer opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...