Jok3 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Acesta este blogul meu: De toate!Daca va pricepeti la siteuri/bloguri va rog dati-mi cate un sfat , despre cum as putea sa-i maresc traficul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 -in primul rand incearca sa ai un continut de calitate care sa atraga vizitatorii -optimizeaza-ti blogul pentru motoarele de cautare-scoate scripturile care pun vizitatorii sa te voteze pe nu stiu ce site-foloseste retelele se socializare,cum ar fi twitter-am citit pe un blog cum ca in urmatorii ani nu va mai trebui sa ne bazam pe motoarele de cautare intr-u cat siturile gen twitter,digg s.a. vor aduce destul trafic incat sa compenseze traficul adus de google de ex.-a da,si sa nu uit,incearca sa te axezi pe o anumita nisa,iti va fi mai usor si vei progresa mai repede Good Luck!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jok3 Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 multumesc mult de sfaturi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...