bula Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Apreciez interesul manifestat, Nytro, dar Google.com zice cu totul altceva:The rule of thumbEach site on the Web is controlled by its own webmaster. If you find a page in Google's search results that you'd like to see changed, your best bet is to contact the webmaster and ask him or her to make a change.Pe lâng? asta, este explicat destul de clar c? este treaba webmaster-ului s? înl?ture con?inutul nedorit, iar Google ar trebui contactat doar în cazul în care acesta refuz?, ?i are nevoie de un "stimulent".@Nitro: mutând în Trash topicul anterior, ai dat dovad? de nesim?ire, ?i s? ?tii c? vorbesc foarte serios. Nu te a?tepta la reac?ii fenomenale din partea mea. Am cerut ceva atât de simplu! ?i tu m? tratezi cu spatele/curul/cosul de gunoi.Am mai spus-o: nu m? intereseaz? absolut deloc ce se întâmpl? pe/cu forumul ?sta. Din partea mea, toate cele bune, dar atâta timp cât eu trebuie s? fiu afectat de activitatea forumului, voi nu ave?i scuz? s? m? ignora?i.Dac? se preg?te?te cineva s? îmi r?spund? cu un "ban", ar face bine s? îmi ?i sublinieze ce regul?-reguli am înc?lcat. În caz contrar, regula e simpl?: new IP -- new account -- new request -- new banS? ?ti?i c? am tot timpul din lume. Quote
razzor Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 De ce nu ii stergeti la om userul cri5ty?Stergeti orice urma si nu va mai pierdeti vremea aiurea.Nu cred ca vreti sa deveniti un forum gen 0tv. Quote
Cheater Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Eu tot nu am inteles dc te stresezi atata si dc te lupti cu morile de vant?, pt ce?Eu in locul tau as intelege ca nu sunt dorit si as renunta...Te rog nu o lua personal, nu te cunosc, nu am nimic cu tine, doar spun cum as proceda eu in situatia descrisa de tine...Sau daca tot ai facut user nou, incearca sa pui altfel problema de acum inainte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, comporta-te ca atare si dovedeste ca s-a inselat nytro si locul tau e aici, fa-te dorit si remarcat printr-un mod constructiv si pozitiv.Bafta! Quote
Nytro Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Un studiu recent arata ca in fiecare zi, in jur de 2 milioane de oameni il cauta pe Google pe un baiat prost dispus pe nume cri5ty. @razzor: Contul se putea sterge foarte usor, dar nu pot permite unui pusti care vad ca nu are ce face sa imi dea ordine. Vad ca a uitat lumea vechiul "te rog frumos". Deci, nu sterg nici un cont. Fa-ti 100 de usere posteaza 1000 de topicuri, pot sterge cate 200 o data. Dar nici asa nu le sterg, va creste numarul de utilizatori ai forumului si numarul de posturi. Bafta cu conturile, sa ma anunti cand te plictisesti. A, da, desigur trashed, nu mi se pare deloc un anunt important. O zi buna. Quote