daatdraqq Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Puneti aici bancuri tari ,incep eu ... 1)O prostituata merge la ginecolog... Acesta o intreba: - Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor ? - Ei.. cam doua - trei sute de euro 2)Unu' cu iubita : el: draga tu esti prima mea iubire si o sa te alint evaea: draga tu esti al 407-lea si o sa te alint peugeot Quote
loki Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Il aveam prin notitele cu xssuri:Alo ? - Alo, da ! - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala? - Da, noi suntem! - Cu Gogu de la cazane, va rog!Culmea linistii: sa auzi cum te mananca in cur Quote
ZeroCold Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Sotia: Ai facut cumparaturile?Sotul: Bad command or filename.Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...Sotul: Syntax Error. Abort?Sotia: Nici macar noul televizor?Sotul: Variable not found...Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...Sotul: Sharing Violation. Access denied!Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?Sotul: Too many parameters...Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?Sotul: Data type mismatch.Sotia: Dar salariul cind il iei?Sotul: File in use... Try later.Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?Sotul: Unknown Virus...=========================================Calculatorul meu mergea ca naiba. De aceea, l-am sunat pe Gigel, pustiul de 11 ani care locuieste vizavi si al carui dormitor arata ca centrul de control de la NASA si l-am chemat pana la mine.. Gigel a butonat cam un minut si totul s-a rezolvat ca prin farmec.Inainte sa plece, l-am intrebat:- Care era problema? - O eroare "ID ten T", mi-a raspuns. Nu voiam sa par ignorant, dar nici nu voiam sa las lucrurile nelamurite.- O eroare "ID ten T"? Ce-i aia? Explica-mi mai mult, poate ca mai apare si cand nu esti tu acasa...Gigel s-a strambat:- Chiar nu stii ce inseamna?- Nu, i-am raspuns.- Scrie-o pe hartie si-ti vei da seama imediat. Si a iesit repede. Asa ca am scris-o pe hartie: I D 1 0 T. Si-mi era simpatic, afurisitul!=============================================Tata, cum am am aparut eu pe lume?? Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta. Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup care a tipat din toti rarunchii: - You`ve Got Mail !!!! Edited September 26, 2009 by ZeroCold Quote
demon_zone Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Sotia: Ai facut cumparaturile?Sotul: Bad command or filename.Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...Sotul: Syntax Error. Abort?Sotia: Nici macar noul televizor?Sotul: Variable not found...Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...Sotul: Sharing Violation. Access denied!Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?Sotul: Too many parameters...Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?Sotul: Data type mismatch.Sotia: Dar salariul cind il iei?Sotul: File in use... Try later.Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?Sotul: Unknown Virus...bun,acu ma duc in baie fericit :laugh: Quote