Jump to content
Nytro

Patch urias de la Microsoft

Recommended Posts

Patch urias de la Microsoft

de Alex Hanea | 12 octombrie 2009

Microsoft lanseaza marti cel mai mare patch de pana acum. Pachetul include 13 rezolvari pentru 34 de vulnerabilitati din mai multe produse ale companieie, printre care Office, SQL Server, Internet Explorer. Opt dintre ele sunt critice, doua vulnerabilitati fiind deja exploatate.

patch1.jpg

Patchul asteptat saptamana aceasta atrage atentia asupra riscurilor existente. Vulnerabilitatile carora li se adreseaza expun intregul sistem, serviciile cheie si cateva aplicatii importante pentru utilizatori.

Unul dintre aspectele tratate de acest patch se refera la un "drive-by malware", pe care utilizatorii il descarca de multe ori fara a cunoaste consecintele. Cu siguranta insa amploarea acestui patch va da batai de cap utilizatorilor. In plus, cele mai mlte vulnerabilitati sunt etichetate ca si coduri de executie si vor necesita restartarea calculatorului.

Se pare ca toamna ii pune pe ganduri pe cei de la Microsoft, tinand cont ca anteriorul pach gigantic a fost in octombrie 2008, la aproape un an dupa cel din 2007 din noiembrie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...