neox Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 avem deja win xp pe pc boot cu live cd bt4 ai intrat in bt 4 deschizi o consola sudo dhclient -----conectiunea netsudo apt-get install ntfs-configpe urma de duci system-menu si apesi pe storage media siapesi pe hard si te uiti ce nume are hardul tau :exemplu hda1 sau sda1 sau numa sda in fine dupa ce ai aflat cum se numeste hardul tau dai comanda asantfs-3g /dev/hda1 /media -o force --------------comanda ramine aiceiasi numa schimibi nume de la hard al taudupaia te duci in System si apesi pe NTFS Configuration Tool si se dechide o ferastra mica si marchezi Enable write support for external device te duci in System si apesi pe Partition Editor si dai maus dreapta si alegi umount Te duci in System Menue ,Storage Media si te uiti daca so stins punctul ala verde de la simbolul hard daca ii tot verde punctul te mai duci o data in System si apesi pe Partition Editor si dai maus dreapta si alegi umount .acuma poti instala dublu click pe install.sh alegi regiunea si tastatura si dai mai departe si iti vine optiunea Prepare disk space acolo iti arata New partition sizetragi numa cu maus in stinga si dreapta si maresit hadrul cum vrei cit win xp gb si cit bt4 si dupa ce tiai ales dai next netx pina ii gata si botezi se dechide o ferastra si te intreba de pe ce vrei sa botezi ii foarte simplu am scris eu mai mult aicia dar din citeva miscari ii treba gata sa fiti numa atent la harduri la nume daca vrei sa stergi bt4 botezi cu cd winxp stergi partitia bt4 dai restart si intri normal in windows si cu partition manager iti maresti partitia c: inapoi si gata Quote
neox Posted October 14, 2009 Author Report Posted October 14, 2009 Exista LILO si GRUB. Mai usor eu am un hard mai vechi pe ala imi da eroare de genul error ntfs pe al doilea hard sata 2 nu am probleme dar nu vreu pe hardul ala ca ii mare deaia am deschis topicul daca nu ii bun stergel nytro Quote