<Ciry> Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Editat.">" Edited October 30, 2009 by <Ciry> EDIT Quote
betamaster Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Pana aici mi-a fost ' date=' am invatat destul de multe de pe forumul asta dar nu destul ca sa pot contribui si eu din pacate.Respect staff-ului rst.Multa bafta in continuare , mi-a facut placere sa va cunosc si sa stau pe forumul RST@Nytro ( te comporti ca un copil fustrat , cum cineva iti atrage atentia abuzezi de rangul tau de moderator )Tot respectul inca o data si multa bafta.[/quote']Nu stiu daca sunt in masura sa ma bag la asa ceva:1. Pleci de pe un forum de parca ai pleca intr-un alt oras. Este un forum de discutii din cate vad, daca nu gasesti discutia nepotrivita, nu te baga 2. Din cate am vazut in arhive, Nytro este cel mai ingaduitor dintre administratori (vorba lui black_death_c4t).3. Ce pot sa-ti spun. Pa. La revedere. Bafta in viata. Quote
loki Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) ce-ai man? n-ai nici ban din cat vad, au fost aiurea si inutile dintotdeauna mesajele de "plec de la voi pentru ca...". Daca inteleg ca te-a suparat topicul despre fisierul virusat ca ti-a zis nitro fmm... i-ai zis destul sa se simta, treci simplu la alt topic. Certurile pe net sunt absolut inutile.Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar nu mai deschideti topicuri dinastea ca va coboara cu cativa ani... suna parca va taiati cu lama in fata parintilor... Edited October 27, 2009 by loki Quote
Nytro Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Am explicat acolo cum stau treburile, tot ce am postat am copiat de pe alte site-uri, in general hy si hh. Dar nu pot sa stau sa iti desenez. Ok, ia-ti jucariile si pleaca, drum bun.PS: Nu mai sunt admin sau moderator. A, nu din cauza ta ) Quote