iulian_ionut88 Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 (edited) Salut!Am gasit acest forum dupa ce am cautat un anumit program pe google ...am vazut cum sta treaba si am zis sa ma alatur ...Nu pot sa zic ca cunosc "enspe mii" de limbaje de programare dar ma descurc cu cateva.Sper sa ne intelegem bine ...si mai presus sper sa nu va deranjez..Tot respectul.... Edited April 22, 2011 by iulian_ionut88 Quote
prodil89 Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 SAL bine ai venit PS:te stiu de pe extremezone Quote
Rechinu Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Welcome.. ti-am pregatit un pat la noi in celula:D Quote
iulian_ionut88 Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 trimite-mi adresa de la blog prin PM si incerc..."incercarea moarte nare"...glumesc bineinteles ...stiu ca platformele pentru bloguri sunt puternice probabil asa avea ceva sanse daca as folosii userii unui hub....da si asta e cam expirataNu il picam da m-au injurat urat de tot de familie... si am incercat ce avem mai la indemana si a picat la prima varianta ....Oricum merci mult pentru primire...sper sa invat mai multe pe viitor....si atunci cand o sa mai postez sa fie ceva cu adevarat interesant Quote