sosetutza Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 (edited) (¯`·._)Simi(¯`·._) *: cam greu sa iti explic , niste complicatii , legate de hack (¯`·._)Simi(¯`·._) *: dar important e ca il amSosetutza: si tu esti "hacker"?Sosetutza: (¯`·._)Simi(¯`·._) *: de ce razi? nu sunt hacker , doar stiu sa lucrez ca un hacker, (¯`·._)Simi(¯`·._) *: stiu multe pe care probabil doar eu le stiu (¯`·._)Simi(¯`·._) *: nu are rost sa ma laud(¯`·._)Simi(¯`·._) *: zi cum as putea sa il modific?(¯`·._)Simi(¯`·._) *: daca sti bineintelesSosetutza: un cont ftp ceva?Sosetutza: aiSosetutza: ?Sosetutza: acces la fisiere(¯`·._)Simi(¯`·._) *: stai sa vad(¯`·._)Simi(¯`·._) *: aici zice ca sunt OwnerSosetutza: sti cei ala FTP?(¯`·._)Simi(¯`·._) *: File Transfer Protocol Sosetutza: googleSosetutza: (¯`·._)Simi(¯`·._) *: pai ai intrebat ce e ala ftpSosetutza: dami cont ftp si til modific cum vrei(¯`·._)Simi(¯`·._) *: stai sa vad frate ca nu ma stiu cu dinastea mai bine ma pui sa ii stric pc-ul lu unu (¯`·._)Simi(¯`·._) * is typing a message.(¯`·._)Simi(¯`·._) *: numa un picSosetutza: mai tarziu: (¯`·._)Simi(¯`·._) *: pe n96 aveam procesor dual coremai tarziu:(¯`·._)Simi(¯`·._) *: intradevar astea is niste cacaturi , daca pui un program , se holbeaza la el si nu stie ce el(¯`·._)Simi(¯`·._) *: de curand am pus un program de furat parole , adica el se loga si mie imi trimitea parola si contul (¯`·._)Simi(¯`·._) *: am spart peste 100 de id-uri , doamne e plina lumea de nobiSosetutza: scam...nime nu mai pune botu(¯`·._)Simi(¯`·._) *: dar curios ca multi au pus(¯`·._)Simi(¯`·._) *: mi-am pus si la profil la filelist(¯`·._)Simi(¯`·._) *: iti dai seama , am gasit contul unui administrator de acolo (¯`·._)Simi(¯`·._) *: si mai multi VIP(¯`·._)Simi(¯`·._) *:daca vreti sa va strice pc'urile si voua Y!M vsymy08 )) Edited November 9, 2009 by sosetutza Quote
Luci Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Stie multe! Stie sa caute pe google. Quote
sosetutza Posted November 8, 2009 Author Report Posted November 8, 2009 mda....ceilalti nu prea stiu Quote
Guest Nemessis Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Zi ce id are ca sa il trimit lui God sa ii dea ban pe filelist. Quote
Marian Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 (¯`·._)Simi(¯`·._) *: iti dai seama , am gasit contul unui administrator de acolodal in plm de ratat ce e Adminii de pe filelisti sa cada in plasa unui hecar )) Quote
BlackRose Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Ce "uameni" , de fapt sunt creaturi . Se lauda cu nimic Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 pax , ala e un prezervativ invartit la avatarul tau ? Quote