Jump to content

Marian

Active Members
  • Posts

    778
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Marian

  1. Tare treaba asta, dar nu prea ai ce face cu ea...
  2. am eu 10.000 Daca esti interesat, da-mi pm cu id-ul tau.
  3. Fa sa arate si subcategoriile langa categorii pe prima pagina.
  4. Daca ai numarul lui, cel mai bine ii dai beep cu numar ascuns. Apoi il suni spre dimineata (cand e somnul mai dulce) si ii zici ca fiul lui/ei e dependent de heroina si ca tu esti traficant, iar fiul ei trebuie sa iti dea o suma de bani. Ea suna la politie, politia face investigatii si gata .
  5. Iar fac OFF.. Ma pustiule tu ai probleme grave cu limba romana.
  6. Ce ai ma depresivule? Veche melodia
  7. Nu am avut tangente noi doi, nu te cunosc, dar am vazut ca le aveai bine in ceea ce faceai. Este o decize inteleapta sa renunti la viata virtuala si sa-ti vezi de familie. Poate ca iesea un ban din "munca" pe care o faceai pe net; in felul asta, nu era cazul sa renunti, dar daca tot spui ca vrei sa pleci din tara, te cred pe cuvant ce vrei sa spui. Iti urez success.
  8. Bai du-te )) Esti spart sau fanteziile te domina?
  9. se poate face asta si fara program. dezactivezi javascript din browser.
  10. Dupa cum zice si titlul: Am o intrebare ?. Ne intrebi tu pe noi daca ai o intrebare? Din prima ai inceput cu o impresie proasta. Nu e de tine pe aici Bafta.
  11. Noi parca am murit odata in anii 2000, 2005, 2008, 2009, iar acum in 2011 Voi nu ati observat ca odata la 2 ani este sfarsitul lumii? Cei care dau aceste "vesti" proaste, nu sunt decat niste oameni cu probleme psihice. Si eu pot vedea ce se intampla in viitor, dar numai in anumite situatii (cand imi rup creierii). Daca e sa fie ceva, cel mai mult o sa ucida panica...
  12. Marian

    Cosmote

    COSMOTE: Personal / newsticker / Promotia Trimiti, Descarci si Castigi!
  13. Unde duce dependenta | 220.ro Ce caterinca
  14. Si eu am patit tot ceva in genu... Am avut un xss de yahoo cu care am furat cookieuri timp de 5 luni, apoi i-am dat unui prieten (nu dau nume... se simte el daca vede acest post de-al meu) in jumatate de ora s-a dus... cred ca a dat report si a luat ceva pe el sau plm... pur si simplu a vrut sa-mi faca rau... desi nu cred ca ar face asta deoarece ma inteleg bine cu el. De pax, nu prea am ce zice... Nu mi-a facut nimic mie. Parca era de treaba
  15. Zi-ne ce nick-uri are pe forum...
×
×
  • Create New...