Jump to content

#Include.ClasS

Active Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

About #Include.ClasS

  • Birthday 04/17/1991

Converted

  • Biography
    Mam nascut ca orice alt copil normal , nu am fitze , ma descurc si invat repede ;)
  • Location
    LocalHost
  • Interests
    Programming
  • Occupation
    Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

#Include.ClasS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. salut am nevoie urgent de ajutor vreu un exploit cs 1.6

  2. Buna,va rog sa imi spuneti si mie,dak am sters mesajele din telefon,de pe whats app,cum mai pot face rost de ele??(am nokia lumia). ms mult ;;)

  3. Nume : Copiat Autor: BuBu White-Security si white-security.ro a fost , documenteazate inainte sa te apucii de ceva. Special pentru tine am sters tot , sa iei u numele.
  4. Cred ca da , aceeasi persoana ma intrebat si pe mine
  5. Ce e cu atata zarva pentru ce ? , cred ca oricine putea sa fie in locul lui TK sau Pax dar pe unii i-a dus mintea si au vazut ca pot mai mult de atat, ce au rezolvat ei ? fara banii + bulau cadou era alta treaba daca scoteau oamenii 200 . 000 de euro sau chiar mai mult faceau 5 anii si dupa traiau fara probleme , si oricum o sa toarne la politie tot tot spun si ce au mancat acum 2 lunii
  6. schimba chat-ul ala , mai bine pune unul normal.
  7. am vazut ca a zis careva sa plece google de acolo , credeti ca ei nu pierd nimic ca pleaca ? pierd mult mai mult ca amenda aia care au banii sa o plateasca ( si francezii sunt cea mai proasta natie de oameni ei si pigmei )
  8. @Gecko asta e si ideea , pe cei care vor avea acces nu o sa aiba nevoie de xss alea
  9. si eu am la fel d-link router si am rds intra pe adresa baga acolo User si pass de la rds si acolo la status unde te conectezi dai de vreo 5 -6 ori connect.
  10. @Geko ce zici de asta 385 MS si tot e mai bun ca al tau
  11. @ CristianRoflmao din cate am vazut eu pe siteul tau mai bine taceai , o sa fii primul care va face asta. Cel mai bine nu folosesti nici un antivirus si gata.
  12. @shaggi - voi alceva inafara de havj mai stiti ? Si dc ar cumpara licenta voastra pana in 2099 ? poate peste 3 ani dispareti si nu mai am nevoie de licenta.
×
×
  • Create New...