Jump to content

#Include.ClasS

Active Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by #Include.ClasS

  1. Nume : Copiat Autor: BuBu White-Security si white-security.ro a fost , documenteazate inainte sa te apucii de ceva. Special pentru tine am sters tot , sa iei u numele.
  2. Cred ca da , aceeasi persoana ma intrebat si pe mine
  3. Ce e cu atata zarva pentru ce ? , cred ca oricine putea sa fie in locul lui TK sau Pax dar pe unii i-a dus mintea si au vazut ca pot mai mult de atat, ce au rezolvat ei ? fara banii + bulau cadou era alta treaba daca scoteau oamenii 200 . 000 de euro sau chiar mai mult faceau 5 anii si dupa traiau fara probleme , si oricum o sa toarne la politie tot tot spun si ce au mancat acum 2 lunii
  4. schimba chat-ul ala , mai bine pune unul normal.
  5. am vazut ca a zis careva sa plece google de acolo , credeti ca ei nu pierd nimic ca pleaca ? pierd mult mai mult ca amenda aia care au banii sa o plateasca ( si francezii sunt cea mai proasta natie de oameni ei si pigmei )
  6. @Gecko asta e si ideea , pe cei care vor avea acces nu o sa aiba nevoie de xss alea
  7. si eu am la fel d-link router si am rds intra pe adresa baga acolo User si pass de la rds si acolo la status unde te conectezi dai de vreo 5 -6 ori connect.
  8. @Geko ce zici de asta 385 MS si tot e mai bun ca al tau
  9. @ CristianRoflmao din cate am vazut eu pe siteul tau mai bine taceai , o sa fii primul care va face asta. Cel mai bine nu folosesti nici un antivirus si gata.
  10. @shaggi - voi alceva inafara de havj mai stiti ? Si dc ar cumpara licenta voastra pana in 2099 ? poate peste 3 ani dispareti si nu mai am nevoie de licenta.
  11. da dute in pula mea la aia tai de pe mirc si zile asa: "Daca sug pula imi faceti si mie un botnet ? "
  12. @Ibebe sau Nane - Multumim e cam acelasi lucru
  13. Welcome Deci daca am nevoie de curve ? vin in baia , daca vreau sa stie tot orasu ca "X" e fututa trebuie sa spun doar la unu, si app pascalul e destul de bun pentru inceput
  14. stati voi linistiti ca , mp4 e trecut prin deale grele
  15. si eu am fost primu din cls ( primu care plecam ) si ultimul care veneam , frumos rm valcea aproape si de mine .. Salut , bun venit
  16. Ba tu! nu mai vorbi mai bine .... Real Hack - Forum forumu tau. 1. Hexezi 2. Sunt copy/paste si ale tele puse de alti utilizatori si chiar de tine EDIT: Gta i pusasi redirect ?
  17. la cate critici primi cred ca il inchisa
  18. Salutari RTS - Salutari Romania Traim Saraci ?, sau de unde vine ? ai primit si provocari deja esti bine venit Salut
  19. aero walpapers 20 http://hotfile.com/dl/131867322/aea3198/awp20_RO.zip.html
×
×
  • Create New...