Jump to content

Skream Example

Active Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Skream Example last won the day on March 25 2011

Skream Example had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

1 Follower

About Skream Example

 • Rank
  Registered user

Converted

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am o intrebare: Cu cat vizitatorii petrec mai mult timp pe site, cu atat bounce rate-ul va creste ?
 2. Doar pentru membrii de pe RST: * Cei care se inregistreaza pe u-like.me si care au dat minim 10 click-uri , primesc 400 monede gratuit. * Cine aduce minim 3 membrii prin linkul de reffer primeste 1.000 monede. Doar un PM cu numele utilizatorului de pe platforma. Merci.
 3. U-Like.me este o platform? prin care utilizatorii de internet, odat? înregistra?i vor deveni mai populari pe cele mai mari re?ele de socializare din lume precum Facebook, Twitter sau Google+. Inregistreaza-te acum pe U-like.me, locul unde zeci de oameni devin mai populari cu fiecare minut petrecut pe site.
 4. Cine a zis cineva de pm-uri ? Link-ul de download este deja valabil mai sus pe girlshare,link-ul functioneaza. Inca un link download: moviem.rar
 5. Am tema de la Moviem.ro care este acuma si sunt dispus sa o ofer gratuit in cazul in care vor fi multi doritori. Astept..
 6. deci am urmatorul cod in searchform.php <div id="search"> <form role="search" method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>"> <div> <input type="text" value="Search..." name="s" id="s" /> <input type="submit" id="searchsubmit" value="" /> </div> </form> </div> <div class='clear'></div> Tot ce vreau sa implementez e ca dupa ce dau click in forma de la search,sa dispara instant "Search...",cum este in tema twenty eleven.
 7. Arata destul de fain site-ul dar iti dau un sfat,sterge acel slideshow ca incetineste site-ul foarte mult.
 8. http://www.youtube.com/watch?v=gGtr6PgPdQs&list=FLTaqV3VDKL2S_18g0NroczQ&feature=mh_lolz
 9. Acum e mai bine,prietene? Contul asta e unul cu mai putine postari si chiar nu ma intereseaza ce am la avatar.Ma intereseaza ce scriu pentru tine si pentru multi altii ca tine.
 10. Ce frumos e cand comentezi de gramatica cuiva dar eu zic ca mai bine ai lucra la a ta. Esti o hiena omule !La fel ca multi din societatea asta mizerabila(...).De unde stii ca joaca cs sau ca nu iese pe afara? Bun venit si speram sa nu iti bati capul cu toate primatele de aici..
 11. Oferta speciala - APPLE IPHONE 5 16GB BLACK NEVERLOCKED Cu 3.599 lei il gasesti la quickmobile.
 12. Cine a jucat VirtConomics? Castigati ceva bani ? As dori mai multe pareri.
×
×
 • Create New...