Jump to content

Skream Example

Active Members
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Skream Example

  1. Am o intrebare: Cu cat vizitatorii petrec mai mult timp pe site, cu atat bounce rate-ul va creste ?
  2. Doar pentru membrii de pe RST: * Cei care se inregistreaza pe u-like.me si care au dat minim 10 click-uri , primesc 400 monede gratuit. * Cine aduce minim 3 membrii prin linkul de reffer primeste 1.000 monede. Doar un PM cu numele utilizatorului de pe platforma. Merci.
  3. U-Like.me este o platform? prin care utilizatorii de internet, odat? înregistra?i vor deveni mai populari pe cele mai mari re?ele de socializare din lume precum Facebook, Twitter sau Google+. Inregistreaza-te acum pe U-like.me, locul unde zeci de oameni devin mai populari cu fiecare minut petrecut pe site.
  4. Cine a zis cineva de pm-uri ? Link-ul de download este deja valabil mai sus pe girlshare,link-ul functioneaza. Inca un link download: moviem.rar
  5. Am tema de la Moviem.ro care este acuma si sunt dispus sa o ofer gratuit in cazul in care vor fi multi doritori. Astept..
  6. deci am urmatorul cod in searchform.php <div id="search"> <form role="search" method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>"> <div> <input type="text" value="Search..." name="s" id="s" /> <input type="submit" id="searchsubmit" value="" /> </div> </form> </div> <div class='clear'></div> Tot ce vreau sa implementez e ca dupa ce dau click in forma de la search,sa dispara instant "Search...",cum este in tema twenty eleven.
  7. Arata destul de fain site-ul dar iti dau un sfat,sterge acel slideshow ca incetineste site-ul foarte mult.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=gGtr6PgPdQs&list=FLTaqV3VDKL2S_18g0NroczQ&feature=mh_lolz
  9. Acum e mai bine,prietene? Contul asta e unul cu mai putine postari si chiar nu ma intereseaza ce am la avatar.Ma intereseaza ce scriu pentru tine si pentru multi altii ca tine.
  10. Ce frumos e cand comentezi de gramatica cuiva dar eu zic ca mai bine ai lucra la a ta. Esti o hiena omule !La fel ca multi din societatea asta mizerabila(...).De unde stii ca joaca cs sau ca nu iese pe afara? Bun venit si speram sa nu iti bati capul cu toate primatele de aici..
  11. Oferta speciala - APPLE IPHONE 5 16GB BLACK NEVERLOCKED Cu 3.599 lei il gasesti la quickmobile.
  12. Cine a jucat VirtConomics? Castigati ceva bani ? As dori mai multe pareri.
  13. Layered Photoshop, Vectors, Icons and Add-ons From $1 - GraphicRiver
  14. Nu e FUD,il detecteza Avira. [i]File Info[/i] Report date: 2011-05-31 16:34:34 (GMT 1) File name: [b]project1-exe[/b] File size: 90112 bytes MD5 Hash: a09a39ca9c9b6b5359f44c3a4a6628f9 SHA1 Hash: 7cb0b7181439ac51f8d54c102fc8ef3660e62926 Detection rate: [color=red]1[/color] on 6 ([color=red]17%[/color]) Status: [color=red]INFECTED[/color] [i]Detections[/i] AVG - [color=red][/color] Avira AntiVir - [color=red]TR/Dropper.Gen[/color] ClamAV - [color=red][/color] Emsisoft - [color=red][/color] TrendMicro - [color=red][/color] Zoner - [color=red][/color] [i]Scan report generated by [url=http://novirusthanks.org]NoVirusThanks.org[/url][/i]
  15. Iti urez succes in tot ceea ce faci Nemessis si bafta in continuare !
  16. Astia de pe rapidshare au pus timp de asteptare,5 minute.
  17. Sa imi bag pula in tot neamul cocalarilor ca mie jena sa ii vad sloboziti in fiecare zi.
  18. Da acum Nane acum se crede smecher..ca a ajuns popular dar inainte era altfel. Din toti aia imi plac doar : Cedry2k,Nimeni Altu',Raku,DOC,Camuflaj,Spike,Cumicu si Guess Who .
×
×
  • Create New...