Cheater Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 De dimineata verific mailul si nu mica mi-a fost uimirea cand am citit un spam facut de o firma care se ocupa cu fier vechi, ce s-au mai modernizat tigani astia, de la caruta, la dacia papuc...iar acum spam .Chiar daca ei zic ca nu sunt tigani, or fi si romani tiganizati in firma dar dasta nu inseamna nimic...Care o fi pasul urmator?... sa inregistreze firma la BVB? nu m-ar mira... Quote
loki Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 "...putem veni la dumneavoastra" si "lasam tot timpul curatenie la locul de munca" suna bine Care le da un mail? pe scurt:"Vand 2KM de cale ferata ecartament normal. Rog trimiteti echipa de demontari. Adresa: sub pasarela nr 1, casuta cu digi." Quote
Cheater Posted November 9, 2009 Author Report Posted November 9, 2009 Sa nu fie un mail folosit doar pt spam pe care sa nu-l citeasca, daca vrei sa faci o fapta buna suna-l si intregistreaza:P, pune pe trilululu sau youtube si posteaza! Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Sa nu fie un mail folosit doar pt spam pe care sa nu-l citeasca, daca vrei sa faci o fapta buna suna-l si intregistreaza:P, pune pe trilululu sau youtube si posteaza! si daca e " sa facem spam cu numarul fraierului de la parter " Quote
loki Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) mailul e aiurea, a mai fost tremis si de pe alte adrese.google dupa 0762 884 652 ca mai rad cateva bloguri de mailul asta.Cumpar fier vechi si europaleti WMECPEDLFB de ce zice ca e in categoria "software"? se pare ca e unul din cele mai raspandite spamuri funny de la aceeasi sursa (care n-are mail, are mai multe).Interesant ca pe 8 iulie nu zicea daca e tigan, cred ca nu i-a mers. Si faptul ca posteaza pana si in topicuri de python (cMIN, tu esti viorel?! =) ): http://lists.alioth.debian.org/pipermail/python-apps-team/2009-July/001726.html Edited November 9, 2009 by loki Quote