parazit_91 Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Saal. Cand dau sa reintru pe forum vad acolo"banned pentru incercare de hacking rst"Scriptul acela chiar nu putea face vreun rau site-ului,si asa "Estetizat" din lipsa de profesionalism a adminului.Poate intr-adevar indrazneala mea te-a deranjat,insa decizia de a-mi da ban nu se justifica.P.S. Am incercat sa trimit mail la kw3rln@ratati.org Quote
Gwci Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 comenteaza tu mult si s-ar putea sa te mai trezesti cu vre-un ban!! si app daca nu stii sa iti controlezi vorbele si faptele nu te mai apropia de forumul Rst! creezi n conturi din care rezulta ce?===>>>>> Quote
zippy Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 kwerin ? cred ca ai vrut sa spui Kw3rrLn Quote
parazit_91 Posted November 12, 2009 Author Report Posted November 12, 2009 Nu-i mai lua apararea lui kw3r1n.E baiat mare. Crezi ca daca faci pe pupincuristul te baga kwe in seama? nu cred!si contul asta e facut din februarie si nu-i al meu.Am aflat parola cand am dat un reset password... M-am logat pe mail folosind metoda astahttp://justme.mysite.com/index_1.html. Quote
Gwci Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 se indura cineva sa-i inchida gura? Quote
loki Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 daca ne gasim vreo 10 insi sa deschidem topicuri cu titlul "<script> alert(1)</script> si tot sirul de xss vectors doar ca sa vedem ce se intampla nu ti se pare ca suna a spam? De fapt banul este mai degraba pentru topicuri aiurea.Nu-mi place atitudinea ta. Quote
parazit_91 Posted November 12, 2009 Author Report Posted November 12, 2009 ai dreptate... Dar m-am simtit oarecum lezat.. "incearca! daca situl accepta taguri poti face si mai multe.Zici de RST sau in general? funny - da eroare la edit ca are 86 charactere in loc de 85. La postare nu. Altceva nimic."tu mi-ai spus sa incerc ,ca ar putea fi funny Quote
loki Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 acu dai vina pe mine :) da, mi s-a parut funny ca da eroarea aia. Nu stii sa citesti? Quote
Kestor Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 p.s. Am incercat sa trimit mail la kw3rln@ratati.org))))))) Quote
parazit_91 Posted November 12, 2009 Author Report Posted November 12, 2009 acu dai vina pe mine :) da, mi s-a parut funny ca da eroarea aia. Nu stii sa citesti?nu dau vina pe tine... si stiam ca numarul maxim de caractere este 85 de aceea vectorul este mai lung...am facut-o din amuzament..:confused: Quote
zippy Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Nu-i mai lua apararea lui kw3r1n.E baiat mare. Crezi ca daca faci pe pupincuristul te baga kwe in seama? nu cred!si contul asta e facut din februarie si nu-i al meu.Am aflat parola cand am dat un reset password... M-am logat pe mail folosind metoda astahttp://justme.mysite.com/index_1.html.Eu decat te-am corectat Nu stiu care dintre noi vrea sa fie bagat in seama... 1 Quote
Marian Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 P.S. Am incercat sa trimit mail la kw3rln@ratati.org))))))))))))))ma pish pe mine de raaas ))))))))))) Quote
black_death_c4t Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 care e faza cu pisatul pe voi de ras ? e un mail @ ratati.org ratati.org e hostat de powerhost Quote
Kestor Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 care e faza cu pisatul pe voi de ras ? e un mail @ ratati.org ratati.org e hostat de powerhostNu stiam... M-a distrat modul cum a formulat kiddie. Quote