demon_zone Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 ajutati-ma cu o parere....Taimiu, vrea maine sa faca o comanda la nuj ce antena tv...Una dintre astea douaAntena pentru acoperisAntena rotativa cu amplificatorIntrebare.Sunt bune de ceva?sau stiti voi altele si mai bune?El vrea sa-si ia una la tara si nu vrea sa fie la abonament(cum e digi/bloo etc).Vrea sa fie a lui..Any ideas? Quote
Guest Nemessis Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 La offtopic ai expunere mai mare. Mutat. Quote
loki Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) offtopic: zicea cineva acu cativa ani ca e bine sa-si ia doua, pt emisie si receptie. In felul asta se face distribuitor de internet. Tipu lucra la un ISP care a dat faliment dupa extinderea altor provideri. (EDIT: ma gandeam la antene satelit - nu verificasem si linkurile) Edited November 15, 2009 by loki Quote
rimagheo Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Cele doua antene pe care ni le-ai aratat nu sunt bune de nimic. Le stiu, ma pricep, le cunosc. Recomandat este sa-ti construiesti singur, sa o calculezi dupa lungimea de unda a canalului vizat. Totusi, recomand din cele de aici:Antech 98Aceasta (sau asemanatoare) o am si eu la tara si este excelenta: Quote
demon_zone Posted November 15, 2009 Author Report Posted November 15, 2009 arata bine..si eram destul de fericit ca am crezut ca e 53 RON..da cand am vazut ca e EUR...alta dataBanii sunt cam putini.Cred ca raman la Antena pentru acoperisna,nu prea imi permit(vorbind in numele lu taimiu)=] Quote