demon_zone Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 cel putin o sa avem timp sa petrecem mai mult cu mamaca noi tot timpu suntem ocupati (afara cu preteni bla bla bla).Da si ei cu serviciuCx. Quote
daatdraqq Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 adevaru ca aia care dau legi nu prea se futeau si d-aia le dau. Faceau laba .Si flocii 'i are de comunist ,zici ca-i padure de duzi Quote
CODEX Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Sa o luam altfel :Ai un copil : Ti-ar convenii sa vina acsa sa ai supriza ca uite are un peerce in nas in buric pe frunte sau altundeva? Ti-ar convenii sa stii ca copilu tau e un mare bautor ? Ca se imbata si ca isi consuma toti banii pe bere si tigari ? Ai vrea ca viitorul copilului sa fie asa? Sa stii ca isi bate nevasta pentru bautura sau ca va ucide " in cazuri extreme" - Ti-ar placea sa stii ca hoinaereste pe strada si isi vinde casa si tot ce are ca sa poata si el bea? Ti-ar convenii sa vina o fata de 16-18 ani acasa la tine cu parintii ei si sa zica : "uite , fata mea are un copil cu baiatul tau ..." ? Ti-ar convenii ca , copilul tau sa stea in baruri in loc se meraga la scoala? Ti-ar placea sa stai in casa si sa astept cu sufletu la gura sa iti vina copilu acasa de la disco ? ( oare ce face acolo ? oare cu cine e? daca sa imbatat daca ia de bataie ? ) ( bineinteles sa nu exageram )bine inteles cred ca NU . Desi sunt in regula legile acestea ..pe de alta parte sunt si absurde ..adica exagerate in alte cazuri . Dar mi se pare corect ca inainte de ceva sa iti intrebi si parintii si daca te lasa..atunci no problem . Quote