begood Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Am facut mai demult un Windows LiveCD cu BartPE. L-am potrivit frumos pe un CD mic (8cm, ~220mb). Lejer de purtat in buzunar, la un prieten.Are si un file explorer, backup shit.Evident si Kaspersky Antivirus 6. Se incarca rapid in RAM (1-2min), iar kaspersky are o baza maricica de definitii pentru virusi/troieni/shit. Scanul merge repede. Il folosesc pentru cazuri de urgenta, ex nu se deschide computerul, nu pot modifica anumite setari decat offline. O sa mai postez cateva LiveCD-uri pentru cazuri de urgenta, majoritatea compilate de mine, dupa ce fac si eu update la tot.anyway here's the link : https://www.wuala.com/95a113c0/pub/windows_kaspersky.iso?key=vgtdbgSIykjsvreti reup, pm me.Poate ma apuc si va fac un Backtrack cu interfata Windows xD. Asta daca imi dati o lista cu programe indispensabile pentru un "hacker". Niste compilatoare de vreti. Voi face asa incat sa intre pe un CD mode 2/DVD5. Ideea e ca mi-e mai usor daca programele nu au nevoie de referinte "ruleaza de pe stick". Quote
Flubber Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 multumesc frumos, chiar aveam nevoie de asa ceva!am mai testat un windows live inainte dar era o porcarie, da, O PORCARIE! nu mergea absolut nimic! erori peste erori, sper ca asta este functionabil ca sa zic asa Quote
begood Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 Lasa un feedback te rog, dupa ce il testezi LE: Fa si un printscreen, ca nu mai instalez vmware... Quote
Flubber Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Lasa un feedback te rog, dupa ce il testezi LE: Fa si un printscreen, ca nu mai instalez vmware...Feedback la cerere:OK, am sa fiu sincer, nu am incercat cu VMWare, dar am 'ars' imaginea pe un CD si vreau sa zic ca ESTE MINUNAT, merge bine, incarca BartPE-ul, incarca totul OK, realizeaza conexiunea la internet (din cate am observat) dupa ce ruleaza niste cmd-uri sa faca chestia asta posibila dar la Kaspersky imi spune "Database obsolete" probabil ca avand conexiune la internet ma avertizeaza ca ar trebui sa fac un update bazei de date, dar nu sunt sigur, ce ziceti?p.s.: pe scurt: e foarte buna imaginea, merge calumea, dar daca se poate sa mai adaugi programe, System Information etc. utilitare in mare partep.p.s: cine naiba ar vrea BackTrack cu interfata de WINDOWS?! yeaaaack! Quote
dragosh1904 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 eu foloseam Hiren's BootCD v10.1 (2009) {ET} (download torrent) - TPB avea un win xp manca 25 mb ram:o.. Quote
begood Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 @Flubber msi de review, eu am pppoe de la RDS nu mi-am batut vreodata capul sa incerc sa fac conexiune, desi are optiunea, cred ca el cand zice "database obsolete" ..compara ultima data de la update cu clockul intern al biosului...Heh, hirensboot cd e bunicel, dar sunt niste utilitare care nu ma intereseaza acolo... ok daca nu va intereseaza un attack toolkit atunci ce ziceti de un LiveCD cu mingw developer studio, vreo versiune portabila de visual c#/c++, python, naiba mai stie ce, voi in ce lucrati ? Quote
Flubber Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 [...]ok daca nu va intereseaza un attack toolkit atunci ce ziceti de un LiveCD cu mingw developer studio, vreo versiune portabila de visual c#/c++, python, naiba mai stie ce, voi in ce lucrati ?cred ca pentru a stabilii asta va trebui sa faci un poll (sugerez, depinde de tine daca initiezi sugestia, stii tu, in fine); conexiunea mi-a facut-o automat din cate am observat, mi s-au deschis unele cmd-uri probabil a setat MAC si toate cele (nu sunt sigur si nici nu stiu foarte bine)soft-uri care ar fi folositoare pe live cd:tune up utilities (pentru defragmentari, corectarea registriilor s.a.m.d.)spybot s&d (dunno, la fel, registrii chestii, imunizare)siw-ul acela postat de viruszcam atat deocamdata... Quote
TsunAmy Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 (edited) Ba dar pana la urma ce e asta ? este un windows ce contine antivirusul kaspersky?//"B?", jet cu limbajul t?u de ??ran de aici. Edited April 10, 2010 by begood Quote