Ne0h Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata aziCu un turn ce masoara peste 800 de metri, Burj Dubai depaseste cu mult turnul din Taipei (508 m). Burj Dubai este considerata o cladire ce stabileste noi standarde in constructii .Noua cladire este realizata pe o structur? din otel si sticla, iar compania sa dezvoltatoare, Emaar, a refuzat sa precizeze inaltimea exacta. Cu toate acestea, Emaar a precizat ca turnul depaseste 800 de metri inaltime, surclasand astfel turnul Taipei 101 din Taiwan.Turnul are 160 de etaje, au fost necesari 330.000 de metri cubi de beton si 31.400 tone de otel, fiind vizibil de la 95 de kilometri distanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 si cica de ce e criza..mai bine facea ceva mai bun cu milardul ala de $.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ii bun ca altii o duc bine.in the same time....What about this?Cel mai inalt caine din lume are 2,2 metri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne0h Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Mai bine ne dadea noua miliardul acela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 si ce faceau romanii?Citez:"Dragi concetateni, promit ca am sa va fac blocuri cu varf ca in America, strazi fara gropi si caini maidanezi, iar cetatenii romani vor avea locuri de munca mai multe si salarii mai mari. Cu multa sinceritate Presedintele Romaniei."Decodific:"Dragi fraieri, nu va promit ca degeaba va mai promit, dar va zic ca veti avea o soarta de cacat precum cainii maidanezi si o sa traiti in gropi ca in Afganistan, pecand eu am sa am salariul mai mare si un trai mai bun in Miami. Cu multi bani, Presedintele rRomaniei." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Mai bine ne dadea noua miliardul acela. pai sa fim seriosi neoh pana ajungea la noi se fura de 2 ori miliardul ala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne0h Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Intradevar aur ai grait! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 1300 euro mp ,ca la bucuresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Si in 2 luni intra al qaeda cu un Kamikaze in el si se duce dracu tot miliardu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 dragosh1904 lol .. nici macar nu-ti trece prin cap de ce capital poa' sa dispuna dubai.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...