Rockerdish Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Multumesc.. Si tie Nemessis , de apreciat gestul , chiar daca difera destul de mult de ceea ce ma asteptam. Quote
BlackRose Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Bine ai venit PS: chiar camptezi atentia prin cuvinele tale Se observa sa nu esti un rocker cu capul.... gol (glumeam), precum cocalarii.... Tie ti se pare ca ai o viata monotona ? Intra pe VDC - Prima Pagina sa vezi ce viata au aia ..... Succes pe viitor. Quote
ROFL Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 De ce naiba cand mergi pe strada ignorand pe Toti din jurul tau vine cineva " Jmecher " Si pentru Looku'l meu poate prea Exagerat pentru ei incep sa injure si sa gestioneze de parca pentru mine ei ar fi normal toate acestea.Daca prin exagerat te referi la asa ceva la ce te astepti? Quote
Rockerdish Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Bine ca doar nu arat asa...Daca am o geaca de fas , o pereche de trackeri de la second hand pantaloni still Army , nu inseamna lookul meu exagerat..Sa nu uitam de muzica , rock pe care o ascult.Ma refeream ca prin lookul meu exagerat inseamna ca nu's in Roz . Eram ironic.Nu sunt Emo. Quote
prodil89 Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Si de ce plm iti pasa de oamenii prosti care te judeca dupa genul de muzica pe care il asculti (exceptie for manelisti ) oameni...de genu as LOW LIFE!! Quote
Rockerdish Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Nu imi pasa chiar deloc , dar fiind dat subiectul eu mi-am prezentat viata . Quote
SympleBoy22 Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Daca prin exagerat te referi la asa ceva la ce te astepti? Quote
Rockerdish Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Am dat pe google RTS din greseala am scris RST .. ))Si mi-a placut. Quote