Nytro Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Doar face request-uri catre un link specificat folosind o lista cu proxy-uri.<?php$fisier = file_get_contents('bune.txt'); // Proxy list$linii = explode("\n", $fisier); // Get each proxy$cur = curl_init();curl_setopt($cur, CURLOPT_URL, 'http://www.website.com/'); // WEBSITEcurl_setopt($cur, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true); // For Location headercurl_setopt($cur, CURLOPT_HTTPPROXYTUNNEL, true); // Activate proxycurl_setopt($cur, CURLOPT_TIMEOUT, 5); // Timeoutcurl_setopt($cur, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // Return transfer, not print itfor($i = 0; $i < count($linii) - 1; $i++) cur($linii[$i]); // Call the function for each proxyfunction cur($proxy){ global $cur; curl_setopt($cur, CURLOPT_PROXY, $proxy); // Set our proxy print $proxy . '<br>'; // Print the proxy curl_exec($cur); // Request}curl_close($cur);?>Il puteti folosi pentru prostii de votat. Quote
hozarares Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Ar merge sa fie folosit si la Google Adsense ? Quote
Nytro Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Nu cred ca ai intotdeauna acelasi link la Adsense. Dar cred ca se poate face ceva, gen: sa citesti linkul din sursa, sa il localizezi, apoi sa faci request catre el. Dar parca la Adsense, la unele reclame, nu stiu, mai trebuie sa dai un click in pagina care se deschide, nu stiu. Quote