Trizen Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Cand am venit pentru prima data pe site nu m-am prezentat, am incercat sa ma integrez incet-incet in grupul vostru... dar se pare ca nu prea sunt bine venit peci asa ca acum la plecare am macar putin respect pentru cei care sunt demni de respect si imi i-au ramas bun de la voi toti.. Nu voi mai intra pe aici niciodata...Toate cele bune la toti.. sunt sigur ca nimeni nu imi va simti lipsa oricum eram in plus...
ANdreicj Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Salut, numai bine, felicitari pt. exploituri !
black_death_c4t Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 prezentarea e optionala, postul de ramas bun nu e nevoie sa il faci , te cari si atata tot
Thew Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 prezentarea e optionala, postul de ramas bun nu e nevoie sa il faci , te cari si atata totO data pe an zici si tu ceva corect.
Bebe1911 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 prezentarea e optionala, postul de ramas bun nu e nevoie sa il faci , te cari si atata totde acord... tai-o
demon_zone Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 si acu ma trezesc eu...Si cine era omu?
Syscode Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 @Trizen rst-ul a ajuns doar un forum, intri cauti ce ai nevoie si gata.Nu te astepta la nush ce , din cate am observat eu team rst numai exista de mult , pe forum frecventeaza copii obsedati de deface-uri , sqli-uril gasite cu dork si a.s.m.d sper sa intelegi ideea.
Krisler12 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Eu zic ca poate ai fost inetels gresit sau ai inteles tu gresit. Se vede ca iti pare oarecum rau , eu zic sa iti faci un cont nou si gata. Poti intanli si oameni de treaba.In plus, daca tot le ai cu ceva programare eu zic ca esti folositor si ar trebui sa ramai.Nu stiu ptr. ce ai fost banat dar ma gandesc ca pe langa vna ta poate s-a intamplat sa dai peste un admin mai sarguincios atata tot.Eu zic sa ramai !
Nytro Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Nu e nevoie de oameni "slabi de inima" care isi ia jucariile si pleca cand le spune cineva ceva de rau. La revedere.