Rockerdish Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 (edited) De 2 - 3 ori era sa fac confuzie intreSper ca nu fac reclama..Dar intrebarea mea : Este furat de ei sau de voi ?Sau este automatic ( adica inclus intr-un pachet ) Edited February 1, 2010 by Rockerdish Mistake..
Xakepatop Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Acesta e diavolu?ul BSD ce nu are pre? deci nu putea nicidecum fi furat, e al comunit??ii... Sau are cineva vre-un raspuns mai detaliat pentru a satisface curiozitatea lui Rockerdish
Rockerdish Posted February 1, 2010 Author Report Posted February 1, 2010 Folosesti cumva google translate?Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici..sper ca cineva sa-mi explica mai detaliat.As avea si eu nevoie de asta iconita.
Xakepatop Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Rockerdish special pentru tine: bsd - C?utare Googleîmi r?mîi dator
vizitatoru123 Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 De 2 - 3 ori era sa fac confuzie intreSper ca nu fac reclama..Dar intrebarea mea : Este furat de ei sau de voi ?Sau este automatic ( adica inclus intr-un pachet )Da chiar asta conteaza? nu poti acesa forumul din aceasta cauza ?
black_death_c4t Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Da chiar asta conteaza? nu poti acesa forumul din aceasta cauza ?da prin " era doar o intrebare " ce intelegi ?
vizitatoru123 Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 da prin " era doar o intrebare " ce intelegi ?Era doar o intrebare fara rost.
Rockerdish Posted February 1, 2010 Author Report Posted February 1, 2010 Sa nu crezi faptul ca o simpla curiozitate personala precum aceasta m-ar face sa nu vizitez acest site.Probabil ca si posturile tale ( la numar de doua ) sunt fara rost , asta daca nu cumva doresti sa-ti cresti mai repede numarul de postari.
vizitatoru123 Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Sa nu crezi faptul ca o simpla curiozitate personala precum aceasta m-ar face sa nu vizitez acest site.Probabil ca si posturile tale ( la numar de doua ) sunt fara rost , asta daca nu cumva doresti sa-ti cresti mai repede numarul de postari.Si m-ar ajuta cu ceva numarul de postari ?