StrXt Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) Salut !! Ati putea zice ca sunt nou pe RST.. Nu sunt nou , sunt aici de multe luni ,atat doar ca nu mi-am facut cont ,saptamana asta am decis sa imi fac [ cine e baiat destept isi poate da seama de ce mi-am facut ].Am observat ca sunt pe aici oameni care sunt intradevar buni in ceea ce fac.. [ un bun exemplu este nytro ] baieti buni !! Bun /cam atat prezentarea mea.. sper sa ne intelegem bine.//edit dupa 2 ani:Mersi ca nu m-ati injurat... Edited July 22, 2012 by StrXt Quote
vizitatoru123 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Salut !! Ati putea zice ca sunt nou pe RST.. Nu sunt nou , sunt aici de multe luni ,atat doar ca nu mi-am facut cont ,saptamana asta am decis sa imi fac [ cine e baiat destept isi poate da seama de ce mi-am facut ].Am observat ca sunt pe aici oameni care sunt intradevar buni in ceea ce fac.. [ un bun exemplu este nytro ] baieti buni !! Bun /cam atat prezentarea mea.. sper sa ne intelegem bine.Bine ai venit ! Sper sa iti placa.Si Nytro nu e bun !!!!! eu sunt zeul !!! eu is hackerul numarul 1 !!! (Toti cei care neaga asta o sa aiba probleme, am IP vostru bah !) Quote
vizitatoru123 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 kAsa ! multumesc ca imi esti alaturi vic Quote
StrXt Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Am dat exemplu pe nytro pentru ca asa cred ,ca e bun ,sunt multi buni pe RST. Sickness ,nu te pot contrazice ca esti un hacker bun ,nu am avut ocazia sa vad ce poti. Quote
wvw Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Si Nytro nu e bun !!!!! eu sunt zeul !!! eu is hackerul numarul 1 !!! (Toti cei care neaga asta o sa aiba probleme, am IP vostru bah !)Am dat exemplu pe nytro pentru ca asa cred ,ca e bun ,sunt multi buni pe RST. Sickness ,nu te pot contrazice ca esti un hacker bun ,nu am avut ocazia sa vad ce poti. Quote
vizitatoru123 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Vezi vic ! cineva care imi apreciaza adevarata valoare de Kevin Mitnick Junior ! Quote
wvw Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Noul moto RST: noi te apreciem a?a cum e?ti *click, click, post dick reply* Quote
Nytro Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Intr-adevar sunt bun, unul dintre cei mai buni in dat warn-uri si ban-uri. Bine ai venit. Quote