Jump to content
Krisler12

Jocuri de carti online ? Ce parere aveti ? Se castiga sau e facut sa castige ei ?

Recommended Posts

Salut !

Am niste bani si ma gandesc ca poate as putea sa-i inmultesc putin jucand diferite jocuri de carti (in special Black Jack) la diferite cazinouri online.

Ce parere aveti ?

Se castiga bani astfel sau aceste siteuri sunt facute special sa castige numai ei si tu bagi bani pana nu mai poti si nu iti iese nimic (eventual doar poate mai putin decat ai bagat) ? Voi ati castigat la asa ceva ? Unde ?

Ce siteuri de Black Jack online (cazinouri specializate in asta) imi recomandati ?

As vrea ceva sigur ptr. ca am inteles de la cineva ca siteurile astea sunt atacate frecvent de hackeri ptr. a pune mana pe baza de date cu conturile si toti cei care au jucat raman fara bani in cont.

Astea din Romania sunt de incredere sau la astea daca ai norocu' si castigi nu iti mai vezi nici banii pe care i-ai bagat inapoi ?

Care sunt cele mai bune ? (care accepta sa joace si romani la ele evident).

Multumesc anticipat !

PS: Accept sa imi spuneti si pareri din auzite daca aveti. Daca stiti, de asemenea de prin auzite, diferite cazuri chiar va rog sa le spuneti.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Jocurile de cazinouri (online) gen blackjack sunt gambling curat si se bazeaza doar pe noroc. Singura sansa reala online e sa joci poker daca vrei sa castigi pe creierul tau. Iar aici intervin skillurile si capacitatea de a calcula sansele de castig la fiecare mana.

Link to comment
Share on other sites

baga o ruleta, nu cred ca nu nimeresti reclamele.

Indiferent ce joci, nu insista mai mult de juma de ora pe zi de castig ca sa nu se intoarca jocul impotriva ta: ratia de castiguri.

Ele sunt facute sa-ti paseze cartile care trebuie ca sa satisfaca raportul de castig al sitului. Am testat in practica o ruleta - stiam exact ce o sa pice (ca sa pierd) si aia pica - asa ca plusam pe 3 randuri simultan presupunand care din 3 iese castigator.

Edited by loki
Link to comment
Share on other sites

Ziceti ca poker e mai sigur si te ajuta sa iti folosesti oarecare "skills" pe care se presupune ca le-ai avea insa eu ma gandesc ca sa aleg Black Jack din 2 motive:

-unu' ar fi ca poker nu am mai jucat de foarte foarte mult timp , nici nu mai stiu care e ordinea(rangul) fiecarei maini , si, in plus, am vazut pe la diferite cazinouri online sau chiar jocuri ca sunt mai mult feluri de poker si cu 2 carti si cu nu stiu ce mama dracului ca nu mai inteleg nimic care si cum si mi-e frica sa nu ma bag si sa incep sa joc si cand colo sa ma bage in nu stiu ce fel de poker de care nici nu am auzit;

-al doilea motiv si cel mai important este ca la Black Jack in realitate (nu stiu cum sunt facute scripturile astea online ca daca sunt facute sa castige numai ei atunci e si clar ca nu o sa castig in veci) ...cum zicea: in realitate se poate trisa la Black jack ptr. ca tu stii dinainte cu cate pachete joci si incepi sa numari cartile, vezi ce carti au iesit si ce carti au mai ramas si iti cresti semnificativ sansele, plus ca gasisem pe net mai demult un fel de tabel in care iti arata ca atunci cand ai un anumit numar e mai bine sa stai daca dealerul are o anumita carte si vice versa , deci: sansele se pot modifica !!! dar repet asta e in realitate pe cand online nu stiu ce e masluit sau nu de asta va intreb pe voi astia care ati jucat sau care stiti daca se castiga sau nu sau te lasa sa castigi dar foarte putin si numai ca sa poti paria din ce in ce mai mult si pe urma "ti-o trage" ?

Link to comment
Share on other sites

am bagat 50 de euro in jocuri online si dupa ce am castigat ceva am vazut ca merg in jos. Am inceput sa intuiesc: "sa vezi ca pica exact asta si pierd" si exact aia pica. M-am amuzat la ruleta ca am acoperit putin regula: bagam 1 jeton pe o linie, 2 pe a doua si 3 pe cea care ziceam ca pica dupa algoritmul pierderii. Si castigam a 3-a. Dupa alte sfaturi pe net m-am prins si m-am lasat: ideea e ca exista regula castigului care influenteaza randomul jocului. Deci regula numarul 1: joci, castigi un pic, te opresti pana a doua zi si iar joci daca vrei sa castigi ceva. Nu te lacomi ca randomul se transforma in "bifeaza ce pierde clientul" ca sa poata situl castiga. Vezi similare la Brainiac - Discovery - in parcul de distractii.

Edited by loki
Link to comment
Share on other sites

Ruleta, BlackJack etc..se pierde(infara de BlackJack, daca numeri carti).

La poker poti sa castigi, dar in momentu lde fata este foarte greu(sunt foarte multi oameni care traiesc din asta, dar e greu) si in + ai vrea sa traiesti din asa ceva? E o prostie sa traiesti din Poker sau jocuri de noroc.

P.S.:Stiu pe cineva, carea castigat peste 100.000euro din poker online(deci se poate), dar ... vine cu sacrificii si nervi de otel.

LE: De ce ar trisa site-urile online de poker? La cati bani isi scot, nu cred ca mai e nevoie de asa ceva. NU ar risca afaceri de miliarde de euro, trisand.

Link to comment
Share on other sites

Pai de aia si castiga. Uite era documentar pe discovery despre simplele jocuri mecanice unde bagai fisa si pescuiai un ursulet. Inautru avea o maneta care regla rata de castig. Tu nu iti dadeai seama de ce scapai ursuletul dar alaturi baietii (Brainiac) numarau pana la 7 si apoi bagau fisa si pescuiau. De ce ar trisa pentru niste ursuleti de plus? preventiv.

Poti sa deduci ca exista cam acelasi sistem si online. De ce sa riste un casino toti banii cand poate sa controleze castigurile. Nu se stie niciodata cad vine unu si dubleaza suta de mii de dolari. Undeva citisem niste explicatii despre jocurile astea: baga-ti in cap o suma mai mica de castig - de exemplu 50 sau 100 de dolari. Dupa ce i-ai facut nu mai juca in ziua respectiva.

Poti sa verifici: joaca versiunea gratis a jocului (in general au asa ceva) si apoi joaca pe bani. O sa iti dai cu pumnu in cap cand o sa simti diferenta.

Edited by loki
Link to comment
Share on other sites

Pai si normal ca la versiunea gratis e facut de ei sa iti arate ca tu castigi din ce in ce mai multi bani insa odata ce ai trecut la versiunea cu bani atuncea te prinde ca ei doar de asta pun la dispozitie si versiunea gratis ca sa te convinga sa bagi banii ! Ma gandesc ca tot ei pun la dispozitie si niste programele care se gasesc pe unele siteuri sau chiar si pe torrente care cica ar fi ca sa trisezi ca alea iti numara cartile si iti calculeaza sansele dar eu ma gandesc ca de fapt ori alea sunt puse de ei ori de alti baieti destepti care le-au facut de fapt sa iti fure tie contul ca sa iti goleasca ce ai pe card.

Cat despre trait din poker, cum zicea cineva mai inainte, sincer nu am auzit dar chiar ieri vorbeam cu cineva care mi-a zis ca stie un prieten de-al lui de la bloc care s-a lasat de facultate si traieste numai din pariuri pe echipe de fotbal (online in timp real la case de pariuri serioase) si cica de muncit munceste numai sambata si duminica atunci cand se ocupa de pariat in rest de luni pana vineri la el a luat locul de weekend , deci... cine n'ar vrea asa :D ? Totusi eu nu vreau sa ma bag la de astea ptr ca m-am lamurit: intr-un timp ii vedeam pe toti colegii mei (pe majoritatea) cum jucau la pariuri sportive asa ca asta si ziceau ca cu vreo 20 mii lei castigau vreo 2 milioane si m-am bagat si eu dar eu nu am castrigfat niciodata si nu am jucat doar o singura data ! In plus eu nu le am cu fotbalul sau cu vreo anume echipa sau jucator si eu ma luam numai dupa cote si pariam evident pe cota cea mai mica dar chiar si asa tot nu am castigat, am redus chiar si numarul de meciuri ca sa imi cresc sansele si tot degeaba ! :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...