vizitatoru123 Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ok in filmul acesta o sa folosesc un exploit similar cu "aurora" l-am ales pe acesta ca din pacate aurora nu mai functioneaza de la IE6 incolo pe cand acesta merge (L-am testat pe IE7 il voi testa si pe 8) si putin social engineering.Va rog sa imi dati niste sfaturi daca ii lipseste ceva tutorialului.Have fun and don't forget to watch in HQ!http://www.youtube.com/watch?v=80xb8RTQP68 Quote
prodil89 Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Sincer.....ii lipseste muzica de ce ai renuntat la muzica? Quote
vizitatoru123 Posted February 7, 2010 Author Report Posted February 7, 2010 Sincer.....ii lipseste muzica de ce ai renuntat la muzica?Nu gasesc un editor bun care sa pastreze calitatea. Daca ii pun fundal muzical pierd mult din calitate. Quote
Flubber Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Nu gasesc un editor bun care sa pastreze calitatea. Daca ii pun fundal muzical pierd mult din calitate.Sony Vegas Video? ai incercat? e destul de bun, l-am folosit multa vreme in VFX sau Adobe After Effects, un program excelent si acesta Quote
vizitatoru123 Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 Sony Vegas Video? ai incercat? e destul de bun, l-am folosit multa vreme in VFX sau Adobe After Effects, un program excelent si acestaO sa incerc Sony Vegas sa vad daca merge cu Wine Quote
begood Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 prea mult ai tras-o de coada cu social engineering, dar e ok filmuletul.idei de viitor: pune un backdoor pe windows prin meterpreter. gen netcat/cryptcat (sau ceva mai interesant) incearca un keylogger si testeaza-l pe mozilla firefox sa zicem pe un mail, apoi instaleaza keyscrambler si vezi daca mai merge. Quote
vizitatoru123 Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 prea mult ai tras-o de coada cu social engineering, dar e ok filmuletul.idei de viitor: pune un backdoor pe windows prin meterpreter. gen netcat/cryptcat (sau ceva mai interesant) incearca un keylogger si testeaza-l pe mozilla firefox sa zicem pe un mail, apoi instaleaza keyscrambler si vezi daca mai merge.Social engineering ma refeream ca il prostesti tu, prin ce metoda vrei si backdoor nu am pus ca mai am un film cum sa pui backdoor cu metasploit aici pe forum. Quote
Flubber Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 This video has been removed by the user.Cred ca asta era: Playing arround with Metasploit ihasomgsecurityskills Quote