ciubyever Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) :)Navigand pe internet ca si un marinar("SuperBasescu") in largurile marii, am descoperit un programel interesant si foarte util... De la un timp incoace aveam o problema : Nu mai puteam accesa Task Manager! Am vrut sa ii dau "enable" din nou, foarte interesant, nu-mi mergea nici Regedit care imi trebuia pentru a-i da "enable"! Programul RE-ENABLE:Cred ca din poza ati vazut despre ce este vorba.(nu este degeaba acel proverb: "Faptele vorbesc" numai ca la noi este valabil "Pozele Vorbesc")(noob advice): Dupa ce dati click pe "Enable"(ca in imaginea de mai sus) va aparea o fereastra pe care scrie ceva in engleza...Lasati balta ce scrie acolo, de fapt e vorba despre un Restart sau un Log Off pentru a face setarile sa functioneze.P.S: Faza cu ("SuperBasescu") e doar o gluma, ca sa puteti citi postul cu placere.(Nu am nimic cu Tovarasul Basescu sau cu altcineva...)P.S2: This post is relative to : http://rstcenter.com/forum/20197-server-counter-strike-ip.rst . Daca cititi acest "mini-tutorial" si va place, intrati la linkul de mai sus(tot de pe forum) si vedeti dak puteti raspunde cu aceeasi maniera de buna-vointa (ca si a mea cand am stat sa scriu aces mini-tutorial ). Edited February 17, 2010 by ciubyever Quote
Alexander33 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 da e bun pleaca ,prietenul 2 minute din camera si ii bulesti calculatoru Quote