Jump to content
ZeroC00l

Telefoanele si oamenii

Recommended Posts

Posted

Care crede-ti ca ar fi cel mai bun tip de telefon pentru diferitele personalitati:

Eu is muzician si imi place foarte mult (chit ca nu am) Motorola, care are varianta de MIDI si MotoMixer. Chiar am si unele creatii pe telefonul unui coleg...

Voi ce credeti ?

Posted
Pentru muzica iti recomand in iPod Touch sau un iPhone

de ce sa bani pe un ipod?iti poti lua un telefon la acei bani cu mp3 si o memorie acceptabila,sau un mp3-mp4 brand ce ofera cam aceleasi lucruri a juma` de bani.Iphone-u e distractiv insa la banii pe care ii dai eu a-s opta pentru un htc,un nexus one ar rupe norma(din nou pretul e mai ok).

Oricum se au cel mai bun raport pret/calitate.De curand am pus mana pe un sony+p1i.JPGsi imi ofera cam tot ce mi-as dorii de la un telefon

Posted

Am colegi cu Sony Ericson care pun muzica in pauza... se aude destul de ok;

Nokia ce sa zic... facut special pentru jocuri si programe;

Motorola nu se aude asa de tare, but I LUV MotoMixer :D

Samsung era foarte celebru (in special modelul SGH-E250V) pentru media player'u lui (se auzea destul de clar sunetul), dar lipsa de aplicatii, midi si motomixer... nu mi-a captat atat atentia.

Posted

the best in the world for music nokia 6234

mai am n95.pt aplicatii,si un samsung azi l am luat sa tina bateria la el

ps telefon mai bun ca 6234/6233 nu stiu mai ales pt sunetu hq si care se aude pe toate holurile scolii.mwhaha>:)

sincer sunt un tip oarecum care a prins oferte f bune asa ca pe toate telfonalel nu am dat mai mult de 8 mil:)