Jump to content
Krisler12

Cine ma ajuta si pe mine sa termin programelul asta ? Va poate fi si voua folositor !

Recommended Posts

Posted

Salut !

Am facut programelul asta in VB.NET:

9ll7k3.png

Nu cred ca trebuie sa va zic eu ce ar trebui sa faca asta ca va dati seama si singuri din imagine.

Am pus proiectul cu totul sa il descarcati care vreti sa ma ajutati.

Atentie !

Acolo este proiectul in VB.Net si nu programul final. L-am pus ptr. descarcare pe uploading si as vrea sa il descarce numai cei care se pricep si vor sa ma ajute ! Rog sa reuploadati si voi cei ce descarcati si vedeti ca a expirat linkul ptr ca nu am cont premium pe uploading.com

Download Project.rar for free on uploading.com

Care e treaba ? Ce nu merge ?

Raspuns:

1.Nu pot sa fac sa imi ia fiecare proxy in parte citit din fisier si sa dea click prin intermediul lui pe acel link specificat in textboxul respectiv.

2.Fisierul arata asa:

128.234.221.23:55

233.23.344.123:8080

si este de tip text dupa cum se vede ca e si filtrul dialogului de deschidere.

Cand incarc fisierul cu proxiuri in programel imi apare in textbox tocmai ultimul proxy si nu primul. Nu pot rezolva chestia asta. Nu stiu unde e greseala si ma gandesc ca si asta ar trebui rezolvata din moment ce este posibil ca for-ul sau while-ul (depinde care si cum puteti voi sa faceti ciclarea respectiva ,ca eu nu am idee cum sa o scot la capat) sa nu cumva sa inceapa tocmai de la ultimul proxi afisat in textboxuri.

3.Nu stiu cum sa il fac sa astepte un anumit timp ("Time to wait") pana sa dea click pe link prin intermediul urmatorului proxy.

Multumesc mult !

Atentie !

Acolo este proiectul in VB.Net si nu programul final. L-am pus ptr. descarcare pe uploading si as vrea sa il descarce numai cei care se pricep si vor sa ma ajute ! Rog sa reuploadati si voi cei ce descarcati si vedeti ca a expirat linkul ptr ca nu am cont premium pe uploading.com

Posted

cauta functii care citesc linii, line input parca era si ca sa ii atribui un proxy depinde de functia folosita, daca ai folosit webrequest cred ca ii se atribuie un proxy prin cacat.proxy

Posted (edited)
urca-l doamne pe filetransfer.ro sa nu-ti mai expire

Gata ! :D acum poate sa il descarce care vrea :

http://filetransfer.ro/d/ft184d202fe1ae908a96cc5441fba34970d53512

cauta functii care citesc linii, line input parca era si ca sa ii atribui un proxy depinde de functia folosita, daca ai folosit webrequest cred ca ii se atribuie un proxy prin cacat.proxy

Pai asta cu cititul fiecarei linii din fisier am rezolvat-o. Ce nu stiu eu este cum sa fac sa treaca prin fiecare proxy in parte. Si chestia aia sa nu imi citeasca tocmai ultimul proxy ci sa inceapa direct cu primul asa cum e normal.

Am pus si pe file transfer, acum il poate descarca cine doreste.

http://filetransfer.ro/d/ft184d202fe1ae908a96cc5441fba34970d53512

Multumesc mult !

Edited by Krisler12