SympleBoy22 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Am instalat un plugin de la Mozilla care ar trebui sa injecteze automat stringul <script>alert(document.cookie)</script> in orice Searchbox.Pana aici toate bune,am intrat pe 2 site-uri care stiam ca au xss si am dat INject,bucurie mare chiar mergea.Ceva nu mirosea a bine pentru ca am inceput sa caut xss si gaseam in toate site-urile.M-am prins cand a facut asta:Intrebarea Retorica : De ce Injectoarele automate de XSS ( in general ) sunt praf? Quote
wvw Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Intrebarea Retorica : De ce Injectoarele automate si gratuite de XSS ( in general ) sunt praf?Bun venit in era turbo-cyber-capitalismului Quote
kenny Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Ce are toata lumea cu NASA ?Toti vrem sa aflam unde stau extraterestrii. Quote
wvw Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Ce are toata lumea cu NASA ?Mai toat? lumea pune un 'a' în plus. NSA == entitate extrem de interesant? Quote