Jump to content
ryady

Cum hakuim parcarile cu bariere?

Recommended Posts

Posted

Metoda, in cazul tau e simpla!

Mai intai de toate, trebuie sa ai abilitati de hot. Adica, sa furi butonul din interiorul masinilor dotate cu acel BUTON.

Apoi, treaba e ca si rezolvata!

Bineinteles, poti sa te folosesti de ingineria sociala!

Succes! :))

Posted
Nu de cele cu buton vorbeam,

La mine la scoala, profesori care au 5 masini au 30 de locuri de parcare disponibile, iar studenti, se inghesuie pe cele 20 de locuri,

Barierele sunt actionate din interiorul masini printr-un buton care emite un semnal radio catre bariera...cred...

Serios?

Adica, tu vrei sa te creada cineva ca tu esti la facultate?

Ai o gramatica de clasa a5a!

Posted

La mine la scoala, profesori care au 5 masini au 30 de locuri de parcare disponibile, iar studenti, se inghesuie pe cele 20 de locuri,

Barierele sunt actionate din interiorul masini printr-un buton care emite un semnal radio catre bariera...cred...

nu e nici un buton.. are un fel de emitator si cand e aproape de bariera se deschide automat ;)

Posted

pai cred ca emite unde radio , care cred ca se pot replica usor , nu cred ca e o chestie pra complicata .

Din cate stiu eu hotii de masini au niste dispozitive care copiaza semnalul emis de telecomanda cand iti inchizi masina (sau cel putin asa era inainte)

Posted
Pute-ti vorbi despre ceva serios ?

Pentru ce vrei sa "hakuiesti barierele"?

nu e mai simplu sa i dai lu ala 100d mii pe telcomanda + o bere si sa iti dea o telecomanda de rezerva ?

Posted

Eu v-am oferit o provocare, dar se pare ca nu sunteti in stare decat de baskalie.

Nu trebuie sa faceti offtopicuri si sa aberati in ele.

se poate sterge topicul, linistit