Jump to content

UNHleaSHD

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by UNHleaSHD

  1. Ai mancat ceva azi? Ala e parkour toata ziua. Nici bungee-jumping nu-l depaseste ca adrenalina.
  2. Scarboasa fata. URAT!
  3. Cine te tine in tara? I-ati talpasita. L.E. Acu' numai ziceti nimic de manelisti, v-a intrat morcovu' in cur, va e frica de ban.
  4. Comenati de manelisti, ca prosti, ca nu stiu ce. Dar voi nu aveti habar sa scrieti.
  5. UNHleaSHD

    DonCocalaro

    Si ce e cocalar la el?
  6. Am si eu nevoie de invitatie, cod de invitatie, ce-o fi.
  7. Descarca aplicatia pentru instalare din Windows, dar si imaginea .iso. Deschizi aplicatia, dai sa instaleze pe HDD, next, alegi partitia, next, browse, make (sau ceva de genu), next, Reboot. Sau baga pe un stick de minim 2.2 gb
  8. Interesanta distributia. E doar un player. Merge super bine, se inarca in rami. Este super usoara oricine stie s-o foloseasca, are functiile de baza: Play, Open, Add DVD, etc. O chestie naspa o presupune invatarea scurtaturilor pentru diverse chestii, derulare, volum etc..
  9. UNHleaSHD

    cont iplay

    Si daca sunt tigan, care e problema? Vrei cearta, sau ce?
  10. UNHleaSHD

    cont iplay

    Io Io Io IO IO IO io !!
  11. Dupa ce ca era urata s-a mai si dezbracat. SCARBOS!
  12. Nu serios? Vreti sa va demonstrez ca in voi curge sange tiganesc? Analizati-va arborele genealogic, pina in urma cu 10 generatii, dupa care luati in parte fiecare membru din fiecare familie. N-o sa aveti tigani in familie decat daca tot neamul vostru a fost rasist incuiat la cap. Pentru cei care nu ne suferiti, am impresia ca ati mancat prea multa bataie de la ciori cand erati mici. In caz ca nu stiati, personalitati mari din prezen si din viitor sunt tigani sau de culoare. L.E. Numai vreau sa revin sa ma cert cu niste incuiati. Bafta cu Antonescu vostru.
  13. Nu cred. Poti trimite prin alte centre de mesaje. Sau cel putin puteai. Prin alt numar nu cred ca merge, doarece cand trece prin centru te taxeaza.
  14. Sunt sucar, sucar, sucar. Preot ca mine mai rar. Mare sic, mare sic, mare sic. Toti diavolii ii oftic. Spun cu toti ca am talent. Crucifix din Occident. Cu bani de la Papa al meu. El este monarhul meu. Se scrie preotii!
  15. Nu stii sa minti. Poza nici macar nu e facuta in RO.
  16. Care e chestia cu nr. de inmatriculare? De ce sa le cenzureze?
  17. Serios? Adica, tu vrei sa te creada cineva ca tu esti la facultate? Ai o gramatica de clasa a5a!
  18. Abea am mancat, deci numai imi e foame. Da. Photoshop.
×
×
  • Create New...