SympleBoy22 Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 1:Parchezi intr-o parcare normala2:Platesti taxa3:Esti smeker si treci cu tractoru peste bariera4:Ce naiba sa hackuiesti 2 butoane up si down ) Quote
Jester Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Metoda, in cazul tau e simpla!Mai intai de toate, trebuie sa ai abilitati de hot. Adica, sa furi butonul din interiorul masinilor dotate cu acel BUTON.Apoi, treaba e ca si rezolvata!Bineinteles, poti sa te folosesti de ingineria sociala!Succes! Quote
UNHleaSHD Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Nu de cele cu buton vorbeam,La mine la scoala, profesori care au 5 masini au 30 de locuri de parcare disponibile, iar studenti, se inghesuie pe cele 20 de locuri,Barierele sunt actionate din interiorul masini printr-un buton care emite un semnal radio catre bariera...cred...Serios?Adica, tu vrei sa te creada cineva ca tu esti la facultate?Ai o gramatica de clasa a5a! Quote
Bebe1911 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Nu de cele cu buton vorbeam,La mine la scoala, profesori care au 5 masini au 30 de locuri de parcare disponibile, iar studenti, se inghesuie pe cele 20 de locuri,Barierele sunt actionate din interiorul masini printr-un buton care emite un semnal radio catre bariera...cred...nu e nici un buton.. are un fel de emitator si cand e aproape de bariera se deschide automat Quote
everton Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 pai cred ca emite unde radio , care cred ca se pot replica usor , nu cred ca e o chestie pra complicata .Din cate stiu eu hotii de masini au niste dispozitive care copiaza semnalul emis de telecomanda cand iti inchizi masina (sau cel putin asa era inainte) Quote
vizitatoru123 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Pute-ti vorbi despre ceva serios ?Pentru ce vrei sa "hakuiesti barierele"? Quote
dragosh1904 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Pute-ti vorbi despre ceva serios ?Pentru ce vrei sa "hakuiesti barierele"?Nu de cele cu buton vorbeam,La mine la scoala, profesori care au 5 masini au 30 de locuri de parcare disponibile, iar studenti, se inghesuie pe cele 20 de locuri,Barierele sunt actionate din interiorul masini printr-un buton care emite un semnal radio catre bariera...cred...nu e mai simplu sa i dai lu ala 100d mii pe telcomanda + o bere si sa iti dea o telecomanda de rezerva ? Quote
ryady Posted March 13, 2010 Author Report Posted March 13, 2010 Eu v-am oferit o provocare, dar se pare ca nu sunteti in stare decat de baskalie.Nu trebuie sa faceti offtopicuri si sa aberati in ele.se poate sterge topicul, linistit Quote